PARTNERS VAN 2C&MORE

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen. Maak kennis met ze.

 • icon
Hagar Soeterboek

Hagar Soeterboek

Verbinder Coach
Hagar Soeterboek
+31 (0)6 51 41 89 17 | hagar@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Van huis uit heb ik een generalistische inslag, maar tegelijkertijd schuw ik inhoudelijke diepgang niet. Deze ogenschijnlijke spagaat heeft mij veel ervaring gebracht als projectmanager (gebiedsontwikkeling, vastgoed, infra, buitenruimte) en als teammanager van diverse afdelingen. Daardoor schakel ik makkelijk tussen strategie en uitvoering.

Door mijn empathische kijk op mensen, weet ik mijn teams te enthousiasmeren en uit te dagen om met creatieve oplossingen en alternatieven te komen voor betere producten en diensten. Zowel binnen als buiten het project/programma. Een intermediaire en verbindende rol is mij op het lijf geschreven. In de verschillende rollen die ik heb vervuld heb ik altijd een grote affiniteit met het verbeteren en blijven ontwikkelen. Als professional geniet ik van groeien met andere professionals en hou ik van de communicatie en afstemming met externe stakeholders.

Kortom, een mensen-mens, gericht op het projectresultaat met oog voor de interne en externe omgeving.

 • icon
Harry Kloezen

Harry Kloezen

Harry Kloezen
+31 (0)6 42346416 harry@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Waar ik ook kom, ik zorg voor beweging, dynamiek en verandering. Vanuit veiligheid, verbinding en duidelijkheid ontstaan de veranderingen als het ware vanzelf. Daar hoef ik nooit veel voor te doen. Ik breng daarbij ook de zaken aan het licht die verborgen zijn gebleven of niet meer gezien worden. Vanuit oprechte belangstelling vraag ik net even iets langer en indringender door om tot de kern van de zaak te komen, vrij van enig oordeel.

Ik ben van huis uit een technische bedrijfskundige met veel ervaring in beide vakgebieden. Na mijn Consultancy- en ICT-tijd heb ik me ontwikkeld tot een allround manager binnen de dienstverlening. Zolang er maar iets te ontwikkelen, te veranderen of te bouwen valt.
Ik breng een brede, multidisciplinaire schat aan ervaring met me mee. Die zet ik gedreven en daadkrachtig in om daadwerkelijke verbeteringen te realiseren binnen uiteenlopende dienstverlenende organisaties.  De bekende uitspraak van Prof. Jan Rotmans: “We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk” is me op het lijf geschreven. Ik leef voor veranderingen…….

Processen, bedrijfsvoering, systemen, onderlinge samenwerking en menselijke gedrag op empathische wijze aan laten sluiten op de eisen van deze tijd. Dat is waar ik voor sta binnen 2C&More.

 

Meer weten bel me op: 06 – 42 34 64 16 of harry@2cmore.com

 • icon
Edwin Zeller

Edwin Zeller

Edwin Zeller
+31 (0)6 25 050100| edwin@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: People don’t resist change, they resist being changed!

Ik ben een ervaren algemeen en commercieel directeur in de B2B én B2C markt met een passie voor retail- en salesmanagement. Ik geniet ervan om oplossingen te bieden in omgevingen waar problemen moeten worden opgelost en hectiek heerst. Dat doe ik al ruim 18 jaar vanuit diverse management- en directie rollen, zowel in Nederland als in het buitenland.Als geboren Groninger ben ik erg nuchter en niet snel van mijn stuk te brengen. Ik hou dan ook van dynamische omgevingen waar een grote verandering gaande is of aan zit te komen. In deze omgeving houd ik het hoofd koel en geef ik op alle vlakken aandacht. Door het inzetten van de juiste mensen en middelen (zoals MBTI, DISC of Strategic accountplanningstools) breng ik op korte termijn resultaat. Ik behaal altijd mijn doelstellingen door oog te hebben voor de medewerkers en hen te motiveren om het beste van zichzelf te geven. Ik breng groepen mensen in beweging en geef ze de credits voor hetgeen er is bereikt. Of het nu gaat om het starten van een nieuw zakelijk initiatief, het opnieuw opstarten van een bedrijf na een overname, of het weer winstgevend maken van een firma of (sales) team, het zijn altijd de mensen die het moeten doen. Ik heb ruime internationale ervaring op directieniveau als Retailer maar ook als leverancier aan de Retail. Ik ken de weg bij de meeste grote food en non-food ketens in Europa. Daarnaast heb ik een groot netwerk van professionals met ruime expertise op verschillende vakgebieden tot mijn beschikking. Daarmee is een oplossing voor uw probleem altijd vlot voor handen.

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Een kop koffie drinken kan altijd!

 • icon
Marit van Sint Annaland

Marit van Sint Annaland

Marit van Sint Annaland
+31 0)6 13 63 14 94| marit@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Bewegen, ontwikkelen en innovatie staan bij mij centraal.

Ik ben een stevige HR-professional die zich gemakkelijk beweegt in organisaties. Bewegen, ontwikkelen en innovatie staan bij mij centraal. Uiteraard vanuit de stevige gedachte dat er strategische doelen zijn en dat daar resultaatgericht werken bij hoort. Weet de verbinding te maken tussen strategisch niveau, middenmanagement, uitvoering en processen.

Ervaring in zowel bedrijfsleven als bij (semi) publieke organisaties en ruime ervaring met het functioneren in MT en het adviseren aan een directie. Competenties: zelfverzekerd, besluitvaardig, samenwerkend en in moeilijke situaties het hoofd koelhouden, maar niet zonder zelfkritisch te zijn. En ja, liever vooruit, dan stilstaan.

Een warme, sociale persoonlijkheid. Communiceren doe ik op een plezierige manier, maar wel  constructief en doelgericht. Soms zijn er grote stappen te nemen en soms kleine stappen. Dit laatste accepteer ik zolang het eindresultaat in zicht blijft.

Mijn ‘core business’ is ‘over afdelingen en managementlagen heen kijken’. Maar ik vind het heerlijk om flexibel te bewegen tussen strategische vraagstukken en de operatie. Zodat strategische doelen ook daadwerkelijk worden behaald. Ik heb ervaring als projectmanager (zoals digitaliseren van de HR-functie), procesmanager (cultuurveranderingen en herstructureringen) en als generiek HR-manager in een leidinggevende functie.

Ik heb me aangesloten als partner aan bij 2C&More, een inspirerende groep ondernemers. Met deze samenvoeging van mijn kennis met die van de andere partners vergroot ik mijn meerwaarde en die van hen!

Ik kom graag met u in gesprek over HR en verandervraagstukken.

 

 • icon
Alfons Boltjes

Alfons Boltjes

Alfons Boltjes
+31 0)6 16 11 87 77| alfons@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Futureproofing your Recruitment & Human Resources Management.

Hoe staat uw personeel ervoor?

Past dit bij de visie en het toekomstige beleid? Hoe verhoudt je HRD zich tot de markt? Hoe hoog is jullie Human Sustainability Performance Indicator? Is er een Strategische Personeelsplanning? En een goed lopend Recruitment Plan? Werkt het Competentie Management wel? En wat is uw huidige en toekomstige in-, door- en uitstroom? Werken alle processen en systemen nog wel optimaal?

Allemaal uitermate belangrijk voor de kracht, souplesse en overleving van uw organisatie!

Ik kijk daar allemaal naar. Grondig, snel, professioneel, zakelijk en efficiënt. Ik maak uw HR en recruitment echt futureproof. Met een werkelijke nulmeeting, een duidelijke signalering en een heldere rapportage geven we uw organisatie verbetervoorstellen en een concreet plan van aanpak. Desgewenst doen we ook een deel van de uitvoering en begeleiding.

Vragen, meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met me op. Alfons@2cmore.com

Paul-Peter Lambooij

Paul-Peter Lambooij

Paul-Peter Lambooij
+31 (0) 31 (0)6 43 90 66 25| paulpeter@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Doen wat nodig is

Ik ben een ervaren project manager, die organisaties helpt bij het duurzaam implementeren van veranderingen in processen door slim gebruik te maken van ICT. Ik ben resultaatgericht, breng structuur aan in complexe verandertrajecten en breng verschillende mensen, disciplines en partijen bij elkaar.

Meer weten? Neem dan vooral contact met me op : +31 (0)6 43 90 66 25 | paulpeter@2cmore.com

 

 • icon
Ella van Toorn

Ella van Toorn

Ella van Toorn
+31 (0)6 24 97 26 11| ella@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Een Lean en Agile motivator & inspirator.

Graag ben ik uw partner voor het faciliteren van verandering en vernieuwing. Vanuit een open en waarderende houding realiseer ik gestelde doelen. Ik ben een motivator & inspirator die werkt vanuit lean en agile perspectief.

Vanuit rollen als lijnmanager of projectmanager zorg ik ervoor dat het talent in uw organisatie ten volle benut wordt. U kunt van mij een bijdrage verwachten die er werkelijk toe doet, zoals:

 • versterken van onderlinge samenwerking
 • toename van werkgeluk
 • verhoging van klanttevredenheid
 • behalen van gewenste bedrijfsdoelstellingen

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem dan vooral contact met mij op.
ella@2cmore.com | 06 – 24 97 26 11

 • icon
Karen van Haperen

Karen van Haperen

Karen van Haperen
+31 (0)6 11 23 36 50| karen@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Energieke (team)manager op snijvlak Business en IT.

Ik ben een ervaren (team)manager en coach op het snijvlak tussen Business en IT. Energiek, creatief en ik kijk met een open, vrolijke en optimistische blik naar mensen, organisaties en de wereld.

Als we samenwerken, dan geeft vertrouwen in mij en mijn aanpak mij vleugels. Mijn aanpak is met aandacht en vertrouwen voor de mens, de teams en de organisatie. 
Daarbij ben ik doortastend, daadkrachtig en breng ik tegelijkertijd rust.
Samenwerken betekent dat we samen de klus klaren met behulp van de juiste dialoog en dynamiek.

Ik ben creatief met oplossingen voor ogenschijnlijk moeilijke situaties of uitdagingen. In mijn hoofd staan plan B en C altijd klaar. Ik maak dingen graag eenvoudig, voor iedereen te volgen.
Voor anderen ben ik een vertrouwenspersoon, mensen komen makkelijk hun verhaal aan mij vertellen. Ik luister, stel vragen en help graag.
Mensen maken de organisatie; ik help mensen graag in hun ontwikkeling en groei, zodat ze hun potentieel beter kennen èn kunnen inzetten en met plezier naar hun werk komen.

Meer weten? Bel me op: 06 – 11 23 36 50 
Of mail naar: karen@2cmore.com

 • icon
Ingrid Zijlmans

Ingrid Zijlmans

Bedrijfskundig Vitaliteitsmanager
Ingrid Zijlmans
+31 (0)6 10 55 12 94 | ingrid@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Creatief verbinder en gek op veranderen!

Als je doet wat je deed, krijg je NIET meer wat je kreeg!

Als zakelijk bankier heb ik gezien dat focus op geld binnen organisaties niet werkt. Om als organisatie toekomstbestendig te zijn gaat het om het creëren van een betekenisvol bedrijf waar mensen, klanten, leveranciers en medewerkers graag hun bijdrage aan leveren. Vervolgens is het van belang ervoor te zorgen dat deze mensen hun bijdrage willen en kunnen blijven leveren. Een betekenisvol en toekomstbestendig bedrijf creëert evenwicht in well-being, welzijn en welvaart. Dat betekent dat je feitelijk schaakt op 3 borden tegelijk. Je hebt oog voor well-being van je medewerkers, je teams en jezelf, je neemt verantwoordelijkheid voor de maatschappij en onze aarde en je zorgt voor je financiële gezondheid.

Met veel plezier combineer ik daarom mijn opleiding en ervaring als integraal bedrijfskundig manager met vitaliteit als strategisch instrument voor o.a. duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, zingeving, vitaal dienend leiderschap, persoonlijk leiderschap, betrokkenheid en bevlogenheid. Het doel hierbij is het creëren van toekomstbestendige en wendbare organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Ik begeleid bedrijven met de transitie naar het creëren ven evenwicht in well-being, welzijn en welvaart.

Ik beschik over een sterk analytisch vermogen en ben sensitief. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik makkelijk kan schakelen tussen strategie en operatie en vice versa. Het zorgt er ook voor dat ik met een brede blik kijk en snel zie waar zaken goed gaan en ook waar ze misgaan of onlogisch zijn, daarbij schroom ik niet om dit bespreekbaar te maken en met verbetervoorstellen te komen. Ik kom vlot tot de kern, ben creatief in oplossingen en denk in kansen en mogelijkheden. Win-win denken is hierbij mijn uitgangspunt.

Ik ben te typeren als een hands-on integralist, waardoor ik vraagstukken integraal en in de context benader en dus altijd verder kijk dan sec de taak die van mij gevraagd wordt. Ik heb een stevige drive om bij te dragen aan betekenisvolle en vitale organisaties. Daarnaast krijg ik energie van het overdragen van mijn kennis en ervaring in het begeleiden van het menselijke aspect bij reorganisaties en de verandering van werk.

Mijn belangrijkste drijfveren zijn vitaliteit, betekenis geven, verbinding, ontwikkeling, inspireren en resultaatgericht. Ik heb daarbij een positief kritische houding welke ik combineer met plezier en humor, waardoor ik mensen in beweging krijg. Ik werk graag in een dynamische complexe omgeving met mensen waar ruimte voor ontwikkeling ligt.

Als partner van 2C&More ben ik inzetbaar als:
– interim teammanager
– HR businesspartner
– vitaliteitsmanager en -adviseur
– programmamanager
– verandermanager

Meer weten? Ik ben bereikbaar op: 06-10 55 12 94 

Of mail naar: ingrid@2Cmore.com

 • icon
Eelco Kappen

Eelco Kappen

Eelco Kappen
+31 (0)6 20 53 52 33 | Eelco@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Ik heb als doel organisaties en individuen op een hoger plan te brengen. Ik doe dit middels interim-managementopdrachten, leiderschapstrajecten en teamontwikkeling. Maar ook via individuele (business) coaching op maat, vaak als onderdeel van de begeleiding van organisaties en (management)teams. Ik breng een ruime ervaring mee op directie- en managementniveau. Daarnaast heb ik een achtergrond in de (fiscale) bedrijfseconomie, in NLP, TA (Transactionele Analyse) en Systemisch werken. Ik combineer deze ervaring op een liefst creatieve manier, om samen met de betrokkenen de beoogde verandering te realiseren. Zowel in de financiële dienstverlening, binnen het MKB en ook in de zorg. De verandering naar zelfsturing en zelforganisatie staat daarbij regelmatig centraal in mijn opdrachten.

Ik werk met een opmerkzaam oog voor hetgeen al aanwezig is in de organisatie. Door me de materie snel eigen te maken, creëer ik overzicht en houd ik de organisatie een gezonde spiegel voor. Dit schept duidelijkheid, stimuleert transparantie en bevordert de samenwerking.

De menselijke kant van veranderen heeft nadrukkelijk mijn aandacht. Ik ben zelf bereid te transformeren en leef het gewenste gedrag en vakmanschap voor. Ik creëer een omgeving waarin we elkaar durven uit te dagen, lef tonen en inspireren. Met oprechte nieuwsgierigheid, in vertrouwen en in dialoog.

Meer weten? Neem vooral contact op: 06 – 20 53 52 33 of mail naar eelco@2cmore.com

 

 

 

 • icon
Nuria Simón Artigas

Nuria Simón Artigas

Nuria Simón Artigas
+31 (0)6 18 28 59 10 | nuria@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: een inspirerende en resultaatgerichte bruggenbouwer.

Mijn naam is Nuria Simón Artigas en ik ben een (internationale) bruggenbouwer. Het is mijn passie om te verbinden, waarde toe te voegen en problemen op te lossen die meerdere partijen aangaan. Eén van mijn doelen is om betrokkenen hun beste beentje voor te laten zetten, ze te laten geloven in de meerwaarde van samenwerken en te streven naar een oplossing die winst voor alle stakeholders betekent. Ik ben in staat om de problematiek vanuit meerdere gezichtspunten te bekijken en de belangen van elke stakeholder te begrijpen en van daaruit gezamenlijk naar een oplossing toe te werken waar de betrokken partijen achter staan. Een goede balans is daarin belangrijk.

Bruggen bouwen is soms nodig tussen organisaties, nationaal of internationaal, maar ook binnen organisaties. Goede verbindingen kunnen een antwoord zijn op problematische vraagstukken. Elke verbinding geeft uw bedrijf nieuwe kansen. Ik help u graag deze verbindingen tot stand te brengen.

Heeft u behoefte aan een inspirerende en resultaatgerichte bruggenbouwer? Ik ga u helpen!

Meer weten? Bel me op: 06 -18 28 59 10

Of mail naar: nuria@2cmore.com

 • icon
Martin Suijker

Martin Suijker

Martin Suijker
+31 (0)6 13 74 54 38 | martin@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: een interim manager met bewezen resultaten in het uitbouwen en professionaliseren van bedrijven en business units.

Ik start en realiseer innovatieve en vernieuwende projecten en verandertrajecten, om een bedrijf of business unit uit te bouwen en professionaliseren, of in moeilijke tijden een turnaround te laten maken. Entrepreneurship en Changemanagement met een ruime ervaring in Omnichannel, Customer Intimacy, Big Data en Business Development en Turnaround management.

Ik breng structuur en voorwaartse energie. Mijn kracht ligt erin om, snel na binnenkomst, een strategisch plan en visie te creëren en daar samen met een goede inzet van mensen en middelen naar toe te werken. Door mijn kennis, ervaring en netwerk in te schakelen kan een versnelling gebracht worden en een grote stap vooruit gezet worden. Vanuit een helikopterview maar ook hands-on. Uitgangspunt is vaak de vraag: ‘voor welke klant doen we het allemaal en welke toegevoegde waarde bieden we deze klant?’

Mijn ervaring is dat door het neerzetten van een duidelijke en eenvoudige visie en door een open manier van managen er vanuit de organisatie een beweging naar voren op gang komt, die lang door blijft gaan, ook na mijn vertrek.

Als interim manager en in diverse directieposities heb ik in diverse branches bedrijven en business units uitgebouwd en geprofessionaliseerd. Ik lever resultaten in B2B en B2C, zowel in grote en complexe organisaties, als in scale-ups en start-ups.

Via 2C&More collega’s breng ik veel meer mee dan alleen mezelf. We werken samen aan de problemen van vandaag met de kennis van morgen. Wil je weten hoe dat werkt?
Ik kom graag langs voor een kop koffie: martin@2cmore.com of 06-13745438.

 

 

 • icon
Anita Suijkerbuijk

Anita Suijkerbuijk

Anita Suijkerbuijk
+31 (0)6 12 79 92 30 | anita@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Ik ben een doortastende, creatieve veranderkundige.

Vanuit het organisatieperspectief richt ik me op de kracht van het verschil.
Ik benoem wat mensen liever bedekt houden en ik laat de onderstroom in organisaties aan de oppervlakte komen. Ik help organisaties te werken aan eigenheid en hun moreel kompas, ook en vooral als het schuurt. De manier waarop ik dit doe is liefdevol confronterend.

Door de kwaliteiten van de organisatie en medewerkers te belichten en mensen de kracht van de verschillen te laten ervaren, help ik om het vertrouwen in zichzelf en elkaar (terug) te vinden. Ik ben beschouwend en praktisch; betrokken en toch met de juiste afstand. Vanuit een brede ervaring als directielid en bestuurder kijk ik, met frisse nieuwsgierigheid en wetenschappelijke onderbouwing, naar wat er gebeurt in het team en welk gedrag wel effectief is om tot gezamenlijk succes te komen. Dit draagt bij aan een duurzame verandering in de samenwerking, met meer werkplezier en betere resultaten.

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je om te kijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

Bel me op: 06 – 12 79 92 30
Of mail naar anita@2cmore.com

 

 • icon
Gerton van de Kamp

Gerton van de Kamp

Gerton van de Kamp
+31 (0)6 43 25 75 09 | gerton@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Ik ben een ervaren en breed georiënteerde compliance officer, interim manager en trainer.

Ik ben vooral geïnteresseerd in gedrag en daarbij altijd op zoek naar verbinding met én tussen mensen. Met deskundigheid en kennis in combinatie met een persoonlijke benadering, oprechtheid en een hands-on mentaliteit stimuleer ik op een coachende manier mens en organisatie. Dit heeft als voordeel dat de acceptatie groter wordt. Ik werk goed onder druk en zet graag mijn creativiteit en vermogen om verbanden te zien in om organisaties en medewerkers verder te helpen tot de kern van problemen te komen en structurele oplossingen aan te bieden.

Ik heb een brede ervaring in compliance, CDD/KYC, behavioral controls, awareness trajecten, risicomanagement, auditing en business control.

Specialist en auteur van het boek “Soft controls voorbij..” In 6 stappen verbindend controleren en adviseren.

Meer weten over compliance en gedrag? Neem voor een vrijblijvend gesprek en kop koffie contact met me op, 06 – 43 25 75 09 of mail naar gerton@2cmore.com

 

 • icon
Marc Bekker

Marc Bekker

Marc Bekker
+31 (0)6 29 54 70 57 | marc@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Waar het anderen in teamontwikkeling (te) heet wordt onder de voeten, begint voor mij de uitdaging en het werkplezier.

Ergens in het ontwikkeltraject is er namelijk de noodzaak om
hindernissen te overwinnen;
interpersoonlijke knelpunten op te lossen;
(onderhuidse) conflicten expliciet te maken en uit de weg te ruimen;
weer “on speaking terms” te komen;
de verbinding (weer) te vinden en gezamenlijk de schouders eronder te zetten;
etc…

Ik heb mezelf in de afgelopen jaren op dat specifieke deel van teamontwikkeling gespecialiseerd. Als symbool voor wat ik doe gebruik ik het breekijzer. Dit is namelijk in al zijn eenvoud een geniaal stuk gereedschap.

Wanneer je wilt bouwen, is het namelijk vaak nodig om daarvoor de benodigde ruimte te creëren. Met een breekijzer kan je dit met minimale schade doen. Met beleid plaats je gericht de punt en helpt het hefboomeffect je om met weinig inspanning voldoende kracht te zetten om een opening te creëren en iets los te maken zodat je verder kan bouwen.

Dat is dan ook precies wat ik doe: vastzittend stramien doorbreken en ruimte maken voor verdere ontwikkeling. De “onzichtbare handrem” eraf en er vol voor gaan!

Meer weten over Marc? Neem dan vooral contact met hem op.

Bel Marc op 06 – 29 54 70 57 of mail naar marc@2cmore.com

 • icon
Patrick Sijben

Patrick Sijben

Patrick Sijben
+31 (0)6 83 69 97 97 | patrick@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Als rendementsgoeroe help ik bedrijven eerst aan een krachtige analyse om zicht te krijgen op de bestaande situatie.

Een analyse is namelijk een bron voor leren en duurzaam verbeteren. Met respect voor het verleden en uw toekomstvisie, organiseer ik, met uw organisatie en medewerkers, een rendementsverbetering die toekomstperspectief biedt. Vanuit een ondernemende blik wil ik graag creatief worden en anticiperen op de toekomst. Ik vind het van groot belang dat we met beide voeten op de grond, in plaats van te dromen, een structurele rendementsverbetering weten te realiseren. Daarnaast aan een propositie werken, die klanten aanspreekt, waar medewerkers achter staan en graag verkopen, en die door een eigen “brand”, onderscheidend is.
Per definitie richt ik de gezamenlijke veranderjourney in door vanuit de klant te redeneren en zijn klantreis te beschouwen als koersbepalend. Mijn focus ligt daarnaast op eenvoud, standaardiseren waar dat kan, en kwaliteit centraal, terwijl we ook scherp naar de kosten kijken. Ik noem mijn aanpak de ‘McEnZie’ aanpak, afgestemd op jouw onderneming. Samen zorgen we voor rendement en tevreden klanten en enthousiaste medewerkers

Mijn “McEnZie” aanpak komt voort uit meer dan 20 jaar ervaring in Sales en Marketing, in rollen als Sales-, Product- en Projectmanagement. Dit zowel in zeer grote en kleinere organisaties. Met veel energie en de drive om het elke dag weer beter te doen en ook mezelf zelf te blijven ontwikkelen werk ik elke dag samen met klanten aan succes. State of the art vakmanschap, creativiteit, een goed plan uitwerken en uitvoeren en mede- verantwoordelijkheid nemen voor resultaat dat is mijn “brand”.

Via 2C&More collega’s breng ik veel meer mee dan alleen mezelf. We werken samen aan de problemen van vandaag met de kennis van morgen. Wil je weten hoe dat werkt? Ik kom graag langs voor een kop koffie: patrick@2cmore.com of bel  06-83 69 97 91.

 • icon
Patricia Hoogland

Patricia Hoogland

Patricia Hoogland
+31 (0)6 55 34 31 54 | patricia@2cmore.com
Korte karakteromschrijving: Patricia is een resultaatgerichte bedrijfskundige met oog en hart voor zowel de harde als de zachte kant van organiseren. Je kunt van haar een scherpe, analytische blik verwachten die ze niet onder stoelen of banken steekt.

Ze is een ervaren professional met een bewezen track-record op het gebied van marketing & (interne- en corporate) communicatie, organisatieontwikkeling, veranderkunde, employee experience en project- en programmamanagement.
Op universitair niveau heeft ze zich gespecialiseerd in meer innovatieve vormen van leiderschap, zoals gespreid leiderschap en zelfsturing, groepsdynamica en systemisch werk. Sinds kort haar MSc-titel op zak en als zelfstandige aan de slag.

Patricia is bereikbaar op +31 (0)6 55 34 31 54 | patricia@2cmore.com

 • icon
Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Founding Partner
Walter Pelgrims
+31 (0)6 83 55 44 22 | walter@2cmore.com
Ik zorg voor stabiliteit en creatieve, vernieuwende ideeën. Ik bedenk graag concepten in de driehoek van People, Planet and Profit. En zorg dan ook voor implementatie. Zowel voor 2C&More zelf, in samenwerking met onze partners, als voor onze klanten biedt dit toegevoegde waarde. Ik ben constant in ontwikkeling en haal het beste uit mijzelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken en veel lol maken. Resultaten boeken is voor mij vanzelfsprekend. Ik denk vaak net even anders dan anderen. Dat levert vaak verrassende en positieve uitkomsten op.

Als interim manager heb ik in de (financiële) dienstverlening ingrijpende veranderingsprocessen geleid. Vaak vanuit een crisissituatie. Waarin de resultaten kwantitatief onvoldoende waren. In uitdagende omgevingen. Mijn persoonlijke, menselijke aanpak leidde in alle gevallen tot realisatie van de gestelde doelen.

 • icon
Jeannette van Beek

Jeannette van Beek

Managing partner
Jeannette van Beek
+31 (0)6 51 70 15 08 | jeannette@2cmore.com
Mijn naam is Jeannette van Beek, beroep: “Meermaker”. Mijn specialisme is Klantcontact en daarin bied ik vanuit mijn drive zoveel mogelijk meerwaarde op de volgende punten: Richting (advies), Structuur en Beweging (projectmanagement), Energie & Rust (interim management) en Handigheid & Inzicht (training en coaching). Ik breng partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen met veel energie en plezier bij elkaar, zodat er “meer” ontstaat. Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!

 • icon
Gerard Fransen

Gerard Fransen

Strategie advies | scenario denken
Gerard Fransen
+31 (0)6 22 47 54 00 | gerardfransen@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Ervaren en gedreven strategisch adviseur. Helpt organisaties meer te leren over zichzelf en de omgeving waarin ze staan, door het leggen van de nadruk op een holistische, systemische blik op de organisatie en het netwerk waarin het staat. Strategie trajecten geleid op basis van scenario planning en anderszins, in diverse bedrijfstakken en zowel in Nederland als in het buitenland.

Achtergrond als senior-manager in grote complexe en kleinere, flexibele organisaties. Gericht op organisatieontwikkeling, met een open oog voor groepsdynamische processen, de bestaande en gewenste bedrijfscultuur en heldere en effectieve communicatie. Onafhankelijk en autonoom in denken en doen.

 • icon
Sandra Kong A Sam

Sandra Kong A Sam

Personal Coach
Sandra Kong A Sam
+31 (0)6 14 87 54 92 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Heartmath Coach

Werkplezier staat voor mij centraal. Een belangrijke factor daarin is dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei en het vergroten van bewustwording. Ik ben nieuwsgierig en nodig mensen graag uit om hun verhaal te vertellen. Dit door een vertrouwde en veilige omgeving te creëren en door te luisteren met aandacht zonder oordeel.

Wie ben jij? En wat maakt dat je doet wat je doet. Door mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen zie ik mensen groeien en dan word ik blij van de twinkelingen in hun ogen. Dat geeft mij energie. Verbinden, integriteit, veiligheid en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste waarden.

Als HeartMath Coach leer ik medewerkers hoe het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te staan in voortdurende veranderende omstandigheden. Dit door te werken aan veerkracht. Dit doe ik door mensen te leren welke eenvoudige stappen van belang zijn om dagelijks te zetten. Dit om hun veerkracht en energie te vergroten om met meer gemak en plezier hun doelen te bereiken. Dit levert hogere prestaties, een betere gezondheid en blije energieke medewerkers op.

In mijn werkzaamheden als administratief medewerkster weet ik goed verbanden te leggen tussen gebeurtenissen en dit helpt mij in het snel oplossen van problemen en verbeteren van processen.
Mijn missie is een bijdragen zijn aan het creëren van een gezonde economie door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2c&more en dan ga ik graag met u in gesprek.

Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2C&More en dan ga ik graag met u in gesprek.

Remco van Buren

Remco van Buren

Remco van Buren
+31 (0)6 53 21 01 01 | remco@2cmore.com

Complexe business vraagstukken
Liefst los ik voor u een complex business vraagstuk op dat moet worden aangepakt. Dat kan van concept tot realisatie. Ook (vast)lopende veranderingen trek ik graag weer vlot. Door mijn rust, vriendelijkheid en bescheidenheid bouw ik snel vertrouwen op en ontstaat er een fijne samenwerking met alle belanghebbenden. In mijn visie kan een business vraagstuk het beste integraal worden aangepakt. Door mijn vasthoudendheid zet ik alles op alles om de beoogde resultaten te bereiken. Zodra die resultaten voor u bereikt zijn, zit mijn ad interim werk er op.

Meteen inhoudelijk in gesprek
U zult merken bij onze kennismaking dat ik mij inhoudelijk heb voorbereid. Ik verdiep mij en leef me in, zo goed als ik kan. Hopelijk kunt u mij dan het werkelijke business vraagstuk voorleggen. Of mij vertellen dat het vraagstuk nog aanscherping verdient. Zo geven we elkaar de gelegenheid om meteen breed en diep in gesprek te zijn over de kern van uw zaak.

Vertrouwen en veiligheid, noten kraken, resultaten boeken
Niet alleen de beoogde resultaten houd ik scherp voor ogen. Bij veranderingen vind ik een gevoel van veiligheid voor alle betrokkenen even belangrijk. Door mijn open opstelling, vriendelijkheid en bescheidenheid streef ik naar een open samenwerking met een ieder die mee wil en kan. De ruime ervaring met fusies, reorganisaties, business innovaties en IT-management, heeft mij geleerd om te gaan met spannende of lastige momenten. Dan is het tijd om harde noten te kraken, zodat we weer door kunnen.

Passen in veel puzzels
Mijn werk gaat altijd over de ontwikkeling en verandering van business. Door mijn persoonlijkheid pas ik bij verschillende soorten organisaties, vraagstukken en rollen. Meestal is er daarbij sprake van een IT-uitdaging die ik graag manage en die cruciaal is om de beoogde resultaten te bereiken. Ik vind het niet belangrijk of we de rol projectleider, programmamanager, lijnmanager, lead, programmadirecteur, expeditieleider of adviseur noemen, zolang het goed past bij en relevant is voor het business vraagstuk.

Enkele voorbeelden

 • Programmamanager: opzet, leiding, realisatie van een bedrijfsbreed veranderingsprogramma met zo’n 10 projecten en andere veranderinitiatieven, bij een kleine schadeverzekeraar
 • Adviseur van een management team: Professionaliseringsprogramma voor MT van zes leden, zodat dit groeiende en innovatief trainingsbureau met ICT-innovaties, is voorbereid op de grotere bedrijfsomvang
 • InsurTech: leiding geven aan de ontwikkeling en realisatie van een innovatief internet-concept voor volledig geautomatiseerde zakelijke MKB schadeverzekeringen, van kop tot staart
 • Retail: Ontwikkeling en realisatie van een innovatieve distributie- en de leveringsketen voor een verzekeringsassortiment, voor honderdduizend verzekeringen per jaar, waarin de ruim duizend winkelmedewerkers van deze retailketen bemiddelen.
 • Afstoten van een bedrijf: draag zorg voor verkoop van een onderneming in de financiële dienstverlening, en reorganiseer het vervolgens.
 • Corporate: reorganiseer of stop een (vast)lopend ICT-veranderingsprogramma bij een grote organisatie.
 • MKB: maak een kleine MKB-onderneming binnen een jaar drie keer groter door acquisities te plegen en regel de financiering daarvan.
 • Programmamanager: integratie van verkochte verzekeringsmaatschappij in koper.

  Laten we kennis maken!

Carin Spronck

Carin Spronck

Verbinder
Carin Spronck
+31 (0)6 25 10 10 28 | carin@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
“The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away”.
Daarom ben ik er trots op dat ik ben aangesloten bij 2C&More, een inspirerende club professionals met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben bevlogen HRM professional die in organisaties het gesprek aan gaat over de impact van werken vanuit bezieling, zingeving of gedeelde waarden: over het waarom. Over hoe je met je eigen talent kunt bijdragen aan het grotere belang en hoe je daarin verantwoordelijkheid neemt. Om dit gesprek te voeren begeef ik mij graag in het domein van integraal management (leiderschap), waar ik als verbinder het organisatieverhaal mee ‘tot leven breng’ op de werkvloer; een co-creatie van HR, management en communicatie.

 • icon
Jan de Dood

Jan de Dood

Strategic Riskmanager
Jan de Dood
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
 • icon
Birgitta Kramer Glijnis

Birgitta Kramer Glijnis

Project- en Processpecialist
Birgitta Kramer Glijnis
+31 (0)6 29 21 72 82 | birgitta@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Mijn toegevoegde waarde ligt bij het ondersteunen van individuen, teams en organisaties bij hun ontwikkeling. Steeds een stap groeien door en met elkaar. Doel is altijd om de klant gemakkelijker, sneller en met meer plezier de oplossing voor zijn vraag/probleem te leveren. Hiervoor verbind ik projecten, initiatieven en mensen aan en met elkaar. Hiervan krijg ik energie waarmee ik ook de mensen om me heen infecteer en motiveer. Om gewenste resultaten te halen ben ik hard op de zaak waar nodig, en zacht op de mens waar mogelijk.

Hoe ik dat doe? Met een luisterend oor, analyserend vermogen, scherpte, lef, eerlijkheid, energie, humor en een portie zelfrelativering en een licht ongeduld, zet ik collega’s de spiegel voor. Om het speelveld te overzien zoem ik uit naar de het grotere plaatje alvorens in te zoemen op het specifieke punt dat aandacht behoeft. Gebruikmakend van de filosofie achter de LEAN methodiek en Agile.

 • icon
Eva van der Voorde

Eva van der Voorde

Teamleider/ Coach
Eva van der Voorde
+31 (0)6 53 67 80 61 | eva@2cmore.com
“Je hebt geen toverkracht nodig om te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf”
J.K. Rowling

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik individuen en teams in organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten. Zodat zij met meer energie en plezier ambities kunnen waarmaken en waarde toevoegen aan hun leven en dat van anderen. In mijn werk als trainer en coach nodig ik je uit om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Mijn doel is om je te laten ervaren en leren dat je zélf het verschil kunt maken. Zodat je in staat bent om effectiever om te gaan met lastige situaties, complexe klanten en verschillende collega’s. Mijn rijke commerciële achtergrond die ik heb opgedaan bij de Rabobank in diverse (leidinggevende) functies, mijn opleiding tot professioneel trainer en mijn opleiding tot professioneel coach komen heel erg goed van pas in de trainingen als het gaat om een persoonlijke benadering van de deelnemers. Met humor en enthousiasme, maar ook confronterend en prikkelend zorgen voor groei van iedere deelnemer. Ik heb de oprechte overtuiging dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal aanwenden van het persoonlijke vermogen opent ongekende mogelijkheden en stelt ieder mens in staat zijn persoonlijke doelen te bereiken en een positief verschil te maken. Zowel als individu als in teamverband, en zowel professioneel als maatschappelijk.

 • icon
Kristel Michels

Kristel Michels

Resultaatmanager/Coach
Kristel Michels
+31 (0)6 30 36 66 68 | kristel@2cmore.com
 • icon

Wendy Kouwenhoven

High performance teamtrainer
Wendy Kouwenhoven
+31 (0)6 14 23 40 96 | wendy@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
De kosten in de zorg zijn enorm, werkdruk is hoog, het systeem is leidend geworden en de bezieling zoekgeraakt. Zowel de zorgverlener als de patiënt zijn ontevreden, al jaren. En gelukkig is er verandering zichtbaar en ik draag hier graag verder in bij.

Hoe doe ik dit?
1. Denk buiten de begaanbare paden.
2. Als een professioneel hockeyteam onderweg naar Olympisch goud.
3. Grotere dingen ontstaan onder het genot van een goed kopje koffie.
4. Leef in harmonie.
5. Met positieve energie en werkplezier.
6. Zie wat er al is.

Wat doe ik?
Als je me zou willen vangen in een rol ben ik consultant, trainer, facilitator, teamcoach met 12 jaar ervaring als zorgverlener en ook alweer 12 jaar als ondernemer.

Laten we samen de weeffoutjes herstellen in de gezondheidszorg.

 • icon
Renny van Dijk

Renny van Dijk

Sparringpartner en coach op C-level
Renny van Dijk
+31 (0)6 22 47 35 30 | renny@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Als partner en lid van het solvingteam van 2C&More combineer ik mijn talent en passie voor coaching met ruime ervaring als directielid en manager. Mijn partners omschrijven mij als respectvol doortastend. Als sparringpartner en coach is het mijn doel u vooruit te brengen. Doelgericht, resultaatgericht en altijd vanuit de verbinding.

Systematisch coachen
Herkent u het dat u een doel voor ogen hebt, maar het niet goed lukt om het te bereiken? Dat de resultaten van uw onderneming, ondanks alle inspanningen, uitblijven? Of wilt u vooruit naar een volgend doel en wilt u overzicht? Ik begeleid u graag om inzicht te krijgen in uw drijfsveren, waar belemmeringen liggen en welk effect dit heeft op gedrag en het gewenste resultaat. Bewustwording van gedragspatronen en de invloed daarvan leidt naar fundamentele groei en ontwikkeling. Van uzelf, uw medewerkers, uw onderneming en de resultaten.

 • icon
Jan Verhoeven

Jan Verhoeven

Verbinder
Jan Verhoeven
+31 (0)6 21 88 80 05 | janverhoeven@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Van nature ben ik een verbinder en vernieuwer en ik beschik over een interactief temperament. Vanuit een sterke innerlijke motivatie ontwikkel ik zelfverzekerd en enthousiast nieuwe ideeën om deze daarna te implementeren. Ik haal energie uit het contact met andere mensen en brainstorm graag en kan goed luisteren naar de vraag achter de vraag. Verder blijkt dat ik goed met druk kan omgaan en wil uitblinken, wat ik ook verwacht van anderen. Ook ben ik initiatiefrijk waarbij ik onnodige risico’s uit de weg ga. 

Als projectmanager en trainer heb ik ervaring opgedaan bij meerdere uiteenlopende projecten waarbij mijn transparante en mensgerichte grondhouding vanuit mijn kernovertuiging zichtbaar en merkbaar zijn. 

Kortom: bent u op zoek naar een verbindende projectmanager, interimmanager of trainer. Dan ben ik uw man! 

 • icon
Sandy Riemers

Sandy Riemers

Coach
Sandy Riemers
+31 (0)6 15 51 86 73 | sandyriemers@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Mijn naam Sandy Riemers en ik ben een echte Helvoetse. Vanaf een paar maanden oud woon ik al in Hellevoetsluis. Heerlijk vind ik het om in de buurt van de zee en het strand te wonen. Om in de bossen te lopen vind ik ook geweldig, maar mijn thuis blijft de zee. Vanaf 2007 heb ik als leidinggevende in de financiële sector gewerkt. Ik wilde leidinggevende worden met als doel de ander te laten groeien op zakelijk (en deels op persoonlijk) vlak, een coachende leidinggevende. Een ander helpen te ontdekken waar diegene goed in is en hier verder in begeleiden gaf mij voldoening. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

De organisatie waar ik werkte was aan verandering onderhevig. Dit had ook effect op mij. Steeds meer kwam ik tot het besef dat de organisatie en de functie niet meer bij me paste. Het vasthouden aan mijn zekerheden en onafhankelijkheid kwamen onder vuur te liggen. Echter bewegen was een feit. Een loopbaantraject doorlopen was voor mij dan ook een logische stap. Opnieuw uitzoeken wie ik ben, wat ik kan en vooral ook wat ik wil.

Door dit loopbaantraject gevolgd te hebben, was bij mij al snel duidelijk dat mijn passie (nog steeds) ligt in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun drijfveren. Samen uitdokteren waar hun talenten en drijfveren liggen en bedenken hoe dit geheel of gedeeltelijk bereikt kan worden, dit is waar ik mijn energie in wil steken. Al gauw kwam het idee om loopbaanadviseur te worden. Inmiddels ben ik als enthousiaste ondernemer gestart als loopbaanprofessional.

Anderen omschrijven mij als een gevoelsmens, iemand die oprechte interesse heeft in anderen, confronterend kan zijn, open is, in oplossingen denkt en resultaat- en doelgericht is.

 • icon
Caspar Looijaard

Caspar Looijaard

Resultaatgericht Verandermanager
Caspar Looijaard
+31 (0)6 53 62 51 48 | caspar@2cmore.com
 • icon
Xander Bergsma

Xander Bergsma

Managing partner
Xander Bergsma
+31 (0)6 - 10 97 38 48 | xander@2cmore.com
.
 • icon
Gertie Kepser

Gertie Kepser

Verandermanager
Gertie Kepser
+31 (0)6 22 26 77 57 | gertie@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Mijn naam is Gertie Kepser, als interim manager ben ik vaak betrokken bij ingrijpende verandering trajecten, cultuurprogramma’s, bedrijfsadvies, organisatie ontwikkeling en of projectmanagement.

Denkend vanuit commerciële drive zet ik daar mijn kwaliteiten, resultaatgerichtheid en ondernemerschap voor in. In relatie tot de onderneming én het team geeft mij dat voldoening. Op zoek naar drijfveren. Inspireren en echt samenwerken.

Met veel energie op zoek naar het waarom of juist… het waarom niet, binnen een organisatie leid tot verrassende, inventieve inzichten én oplossingen.

Kortom: alles wat aandacht krijgt; groeit!

Aandachtsgebieden: Bedrijfskunde, Lean – Six Sigma, Agile, Procesoptimalisatie, Customer Care, Klant Contact Centra (bankwezen en gemeenten), Financieel Advies, Hypotheekadvies.

 • icon
Bas van Lier

Bas van Lier

Learning & Development Strateeg
Bas van Lier
+31 (0)6 22 51 12 00 | bas@2cmore.com
Leren & ontwikkelen is mijn passie. Vanuit het trainersvak ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Dit heb ik gevonden in een HRD professional opleiding, continuous learning. Thema: Strategisch Leren en ontwikkelen. Resultaat: de Continuous Learning Loop. Van vraaggestuurde leer & ontwikkelbehoefte naar de lerende organisatie waarbij continuous learning & development geadapteerd wordt door de medewerkers. Deze Continuous Learning Loop resulteert in Strategisch Leren & Ontwikkelen: het dagelijks bijdragen aan de realisatie van de strategische doelen. Voor zowel Management als medewerkers en teams, de strategische doelen worden meetbaar dynamisch beïnvloedt alvorens de (markt)ontwikkelingen daarom vragen. Als teamleider heb ik deze Continuous Learning Loop organisatie specifiek ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. Als consultant heb ik dit ontwikkeld voor Senior Management Teams en voor groteschalige reorganisatie projecten.


 • icon
Henk van de Langenberg

Henk van de Langenberg

Project manager

Henk van de Langenberg
+31 (0)6 30 86 06 38 | henk@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Ik houd ervan me voortdurend te blijven ontwikkelen. De rode draad door mijn loopbaan wordt gevormd door interim opdrachten bij diverse instellingen in totaal verschillende sectoren. Dat ik op veel vakgebieden actief ben zie je wel vaker, maar dat geldt in mindere mate voor het feit dat ik zowel commerciële als beheersmatige functies vervul. Mede hierdoor kan ik het beste van deze twee werelden samenbrengen Ik houd van uitdaging en dynamiek tijdens mijn werk. Beleid maken aan de ene kant, maar ook medewerkers coachen, inspireren en motiveren. Juist het dynamische en afwisselende boeit me zo tijdens mijn werk.

Meer weten? Neem dan vooral contact op met Henk: 06 – 30 86 06 38 of mail naar henk@2cmore.com

 • icon
Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Klantcontact en operations manager
Ron van der Schoot
+31 (0)6 25 32 60 05 | ron@2cmore.com
 Mijn naam is Ron van der Schoot. Sinds het begin verbonden van 2C&More als partner. Organisaties zijn altijd in beweging en verandering. Hierdoor  ontstaan situaties waar doelstellingen en ambities van de organisatie, processen en de medewerkers in lijn moeten komen. Geweldig zo’n uitdaging!

Als klantgedreven, talentvolle manager is het mijn missie om vanuit de doelstellingen een visie te ontwikkelen. Vervolgens de samenwerking en aansturingsprocessen te optimaliseren, zodat de medewerkers en de organisatie opbloeien en groeien. Dit resulteert in zeer goede resultaten bij opdrachtgevers, wat voordelen voor hun klanten oplevert. 

 • icon
Dion Arends

Dion Arends

Founding Partner
Dion Arends
+31 (0)6 10 90 11 12 | dion@2cmore.com
Ik zorg dat er verbinding wordt gelegd tussen elkaar versterkende krachten: mensen & organisaties. Alleen de beste partijen hebben meerwaarde en een open visie op strategisch partnership. Als interim manager verras ik mijn klanten, altijd! Een sterk strategisch businessplan ‘waarmaken’, dat is mijn trackrecord en dat is ook wat ik graag doe. Of het nu verkoopambitie, customer journey, new business of operational excellence is.

Vanuit 2C&More werken we aan de ontwikkeling van onze mensen en faciliteren we onze partners en opdrachtgevers op maat. We geloven in een nieuw arbeidsmarktmodel en faciliteren het daarom ook anders.

 • icon
Ron Jalving

Ron Jalving

Ron Jalving
+31 (0)6 13 32 29 36 | ronjalving@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben een ervaren en inspirerende programma- en projectmanager.
Een mens die altijd oplossingen ziet, innovatief en creatief is. Ik houd oprecht van mensen en breng een rijke levenservaring mee in mijn opdrachten. Daarom kan ik plezier maken en toch stevig, zelfsturend, zakelijk en resultaatgericht zijn.

Ik hou van uitdagende vraagstukken in het publiek-private domein. Daar ligt ook mijn inhoudelijke expertise.

Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen of kan bijdragen aan jouw vraagstuk.