Partners

Op onze mensen kun je bouwen

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis, kunde, normen en waarden. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen voor de klant. We vormen een hechte organisatie van ervaren ondernemers en specialisten.

&more over onze partners

Professionals die homogeen zijn op normen en waarden, die voor ons samenkomen in Ubuntu. Zij zijn heterogeen waar het gaat om achtergrond, opleiding en talenten. Op die manier bieden wij met elkaar de expertise die in veel branches gevraagd is en zijn we complementair op veel vlakken. Wij helpen elkaar en onze klanten “over het muurtje” heen te kijken. Dat opent veel mogelijkheden voor mens en organisatie.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij methoden ontwikkeld die ervoor zorgen dat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze enorme hoeveelheid ervaring en onze toekomstgerichte drive. We helpen creatieve ideeën om te zetten naar succesvolle resultaten.

Maak kennis met onze mensen.

De partners van 2C&More stellen zich graag aan jou voor

Op de persoonlijke pagina van onze partners lees je meer over wie zij zijn en welke bedrijven zij al geholpen hebben. Zoek je iemand binnen een bepaalde functie, branche of deskundigheid? Ons selectietool helpt je daarbij. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen. We helpen je graag de juiste persoon te vinden.

Filter op…

Functie

Branche

Deskundigheid

Agnes
Verbruggen

Directeur, Management Drives Consultant, coach, verandermanager

Meer over Agnes

Albin
Ferwerda

Teamlead, Business-developer, Coach/ trainer

Meer over Albin

Arjen
Smallegange

Interim manager, verandermanager, directeur

Meer over Arjen

Bas
van Lier

Initiator Start-up, HRD Professional, Manager L&D

Meer over Bas

Birgitta
Kramer Glijnis

Bedrijfsadviseur, Procesmanager, Business control

Meer over Birgitta

Carin
Spronck

Transitiemanager, Performancemanager, HR manager

Meer over Carin

Esteban
Rueda Rivas

Data analysis, Data engineering and Data science

Meer over Esteban

Geert
Eijkenboom

Directeur, interim manager, management consultant

Meer over Geert

George
de la Croix

Directeur, Manager, Senior HR professional

Meer over George

Gerton
van de Kamp

Businesspartner Compliance & Soft controls

Meer over Gerton

Ilse
Heinsman

Directeur, Programma Manager, Customer Excellence

Meer over Ilse

Jeremy
Pengel

Manager Operations (Supply Chain), Verandermanager, Projectleider

Meer over Jeremy

Nuria
Simón Artigas

Manager, projectspecialist, bruggenbouwer en mensgerichte probleemoplosser

Meer over Nuria

Paul-Peter
Lambooij

(Cloud) ERP Projectmanager, Agile Scrum Master, Transitiemanager

Meer over Paul-Peter

Ron
van der Schoot

(Project)Manager, Scrum Master, Consultant

Meer over Ron

Ronald
Oomens

Formule manager Horeca & Retail, Projectmanager, Sparringpartner

Meer over Ronald

Yvonne
van Kaathoven

Coach, QRM Alpha specialist, Scrummaster

Meer over Yvonne

Onze ambassadeurs

Onze opdrachtgevers treden graag als referent op. Maar er is ook een groot aantal mensen dat 2C&More door en door kent en als ambassadeur wil optreden voor ons. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Lees hier meer over een aantal van onze ambassadeurs.

André
de Leeuw

Als voormalig partner kijk ik met een goed gevoel terug op onze samenwerking. Het partnerschap loslaten om bij een opdrachtgever in dienst te gaan was een lastige keuze. Want je weet wat je hebt (een professionele club mensen met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid) en niet wat je krijgt. En tegelijk maakt dit dat de verbinding er altijd zal blijven, nu als ambassadeur of als opdrachtgever. Want uiteindelijk gun je elke organisatie een 2C’er!

Profiel van André op LinkedIn

Burt
Lamers

Nadat ik met pensioen ging, koos mijn vennoot ervoor om met het bedrijf aan te sluiten bij 2C&More. Veel ruimte en tegelijk een mooie onderlinge verbondenheid. Fijn om te merken is dat ik van harte welkom ben en dat er oprecht interesse is in mijn ervaring en mening.

Profiel van Burt op LinkedIn

Edwin
Zeller

Een zakelijk clubhuis met een sterke persoonlijke band. Onderlinge verbondenheid wordt gecombineerd met de eigen signatuur van het individu. Een plek waar ik voel dat ik welkom ben met ideeën en met vragen.

Profiel van Edwin op LinkedIn

Nicole
Weijers-Tellers

Nadat ik met 2C&More in contact ben gekomen, was ik meteen erg onder de indruk. Van de professionaliteit, het samenwerken, de verbinding en de warmte die er wordt uitgestraald en gevoeld. Ik geloof erg in het concept van kennisdelen en samenwerken.

Profiel van Nicole op LinkedIn

Eelco
Kappen

Ik ken 2C&More als een fijne ontmoetingsplek van en voor ondernemers. Er is veel kennis en kunde in huis van diverse pluimage. Daardoor ontstaan initiatieven die elders niet tot bloei zouden komen. Vanuit het gedachtengoed van Ubuntu, een gedeelde waarde die voelbaar is.

Profiel van Eelco op LinkedIn

Anita
Suijkerbuijk

Ubuntu en Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Twee Afrikaanse gezegden die het gevoel van 2C&More beschrijven en hoe ik dat als voormalig partner heb mogen ervaren. De kracht van 2C&More zit in de veelzijdigheid van de partners. De bundeling van denk- en executiekracht van de expertise van de partners zorgt voor een frisse blik op organisaties, zodat nieuwe concepten tot bloei kunnen komen. De energie die daarbij vrijkomt, is een aanjager voor zowel de partners als de klanten. Ik gun iedere organisatie deze ervaring.

Profiel van Anita op LinkedIn