PARTNERS VAN 2C&MORE

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen. Maak kennis met ze.

 • icon
Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Founding Partner
Walter Pelgrims
+31 (0)6 83 55 44 22 | walter@2cmore.com
Ik zorg voor stabiliteit en creatieve, vernieuwende ideeën. Ik bedenk graag concepten in de driehoek van People, Planet and Profit. En zorg dan ook voor implementatie. Zowel voor 2C&More zelf, in samenwerking met onze partners, als voor onze klanten biedt dit toegevoegde waarde. Ik ben constant in ontwikkeling en haal het beste uit mijzelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken en veel lol maken. Resultaten boeken is voor mij vanzelfsprekend. Ik denk vaak net even anders dan anderen. Dat levert vaak verrassende en positieve uitkomsten op.

Als interim manager heb ik in de (financiële) dienstverlening ingrijpende veranderingsprocessen geleid. Vaak vanuit een crisissituatie. Waarin de resultaten kwantitatief onvoldoende waren. In uitdagende omgevingen. Mijn persoonlijke, menselijke aanpak leidde in alle gevallen tot realisatie van de gestelde doelen.

 • icon
Jeannette van Beek

Jeannette van Beek

Managing partner
Jeannette van Beek
+31 (0)6 51 70 15 08 | jeannette@2cmore.com
Mijn naam is Jeannette van Beek, beroep: “Meermaker”. Mijn specialisme is Klantcontact en daarin bied ik vanuit mijn drive zoveel mogelijk meerwaarde op de volgende punten: Richting (advies), Structuur en Beweging (projectmanagement), Energie & Rust (interim management) en Handigheid & Inzicht (training en coaching). Ik breng partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen met veel energie en plezier bij elkaar, zodat er “meer” ontstaat. Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!

 • icon
Ron Jalving

Ron Jalving

Programma- & Projectmanager
Ron Jalving
+31 (0)6 13 32 29 36 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben een ervaren en inspirerende programma- en projectmanager.
Een mens die altijd oplossingen ziet, innovatief en creatief is. Ik houd oprecht van mensen en breng een rijke levenservaring mee in mijn opdrachten. Daarom kan ik plezier maken en toch stevig, zelfsturend, zakelijk en resultaatgericht zijn.

Ik hou van uitdagende vraagstukken in het publiek-private domein. Daar ligt ook mijn inhoudelijke expertise.

Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen of kan bijdragen aan jouw vraagstuk.

 • icon
Roos Tavenier

Roos Tavenier

Changemanager, Innovator
Roos Tavenier
+31 (0)6 12 99 38 62 | info@2cmore.com
 • icon
Hans Bruin

Hans Bruin

Salesmanager
Hans Bruin
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
 • icon
Nancy Kirkels

Nancy Kirkels

Resultaatmanager
Nancy Kirkels
+31 (0)6 51 36 46 53 | info@2cmore.com
 • icon
Marc Gravekamp

Marc Gravekamp

Programmamanager

Binnenkort meer informatie…

 • icon
Dorenda vd Avoort

Dorenda vd Avoort

Projectmanager | PMO
Dorenda van den Avoort
+31 (0)6 21 52 66 72 | dorenda@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik kan als geen ander ontzorgen. Ik help met het aanbrengen van structuur in een hectische en complexe omgeving, zodat de ander kan doen waar hij of zij goed in is. Mijn sterke punten (coördinatie op het gebied van office, support, sales en events) komen hierin goed van pas. Wat mij uniek maakt, is dat ik dit doe op een doortastende wijze en door goed te luisteren. Ik vind op een heel natuurlijke manier verbinding en weet ook anderen te verbinden. Hierdoor ben ik snel een spin in het web. Mijn commerciële ervaring nut ik zo breed mogelijk uit. Mijn uiteindelijke doel is de eindklant te verbazen, als dat lukt dan is dat ontzettend motiverend voor mij.

Mensen om mij heen ervaren mij als een betrokken persoon met flair. Iemand die goed kan luisteren en resultaatgericht is. Door de juiste mix van zakelijkheid, enthousiasme en innerlijke rust, straal ik zelfvertrouwen uit. Ik kan een ander positief verrassen.

 • icon
Paul Lenferink

Paul Lenferink

Hexagoon / NLP
Paul Lenferink
+31 (0)6 54 60 48 35 | info@2cmore.com
 • icon
Gerard Fransen

Gerard Fransen

Strategie advies | scenario denken
Gerard Fransen
+31 (0)6 22 47 54 00 | gerardfransen@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ervaren, stevige en resultaatgerichte manager. Visionair en strategisch georiënteerd. Ruime management ervaring in complexe, grote, commerciële organisaties, alsmede kleinere, flexibele bedrijven. Organisaties aangestuurd zowel in Nederland als in het buitenland, en in diverse bedrijfstakken. Profit en non-profit.

Onafhankelijk en autonoom in denken en doen. Gericht op verandering, met een open oog voor groepsdynamische processen, de bestaande en gewenste organisatiecultuur en heldere en effectieve communicatie.

 • icon
Sandra Kong A Sam

Sandra Kong A Sam

Personal Coach
Sandra Kong A Sam
+31 (0)6 14 87 54 92 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Heartmath Coach

Werkplezier staat voor mij centraal. Een belangrijke factor daarin is dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei en het vergroten van bewustwording. Ik ben nieuwsgierig en nodig mensen graag uit om hun verhaal te vertellen. Dit door een vertrouwde en veilige omgeving te creëren en door te luisteren met aandacht zonder oordeel.

Wie ben jij? En wat maakt dat je doet wat je doet. Door mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen zie ik mensen groeien en dan word ik blij van de twinkelingen in hun ogen. Dat geeft mij energie. Verbinden, integriteit, veiligheid en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste waarden.

Als HeartMath Coach leer ik medewerkers hoe het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te staan in voortdurende veranderende omstandigheden. Dit door te werken aan veerkracht. Dit doe ik door mensen te leren welke eenvoudige stappen van belang zijn om dagelijks te zetten. Dit om hun veerkracht en energie te vergroten om met meer gemak en plezier hun doelen te bereiken. Dit levert hogere prestaties, een betere gezondheid en blije energieke medewerkers op.

In mijn werkzaamheden als administratief medewerkster weet ik goed verbanden te leggen tussen gebeurtenissen en dit helpt mij in het snel oplossen van problemen en verbeteren van processen.
Mijn missie is een bijdragen zijn aan het creëren van een gezonde economie door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2c&more en dan ga ik graag met u in gesprek.

Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2C&More en dan ga ik graag met u in gesprek.

 • icon
Ellen Kok-Schut

Ellen Kok-Schut

Change realisator
Ellen Kok-Schut
+31 (0)6 36 15 06 75 | ellen@2cmore.com

Korte karakteromschrijving:
Ik ben Ellen Kok-Schut en help organisaties bij het realiseren van ambities en het oplossen van problemen. Richtinggevende, mensgerichte, analytische en resultaatgerichte manager die zaken duidelijk en begrijpelijk weet over te brengen en organisaties en mensen in beweging krijgt. Daarnaast ben ik in staat om de beweging te verankeren. Ik begeleid teams succesvol in verander- en verbetertrajecten en reorganisaties.

Vanuit deze kwaliteiten ben ik inzetbaar als manager, Black Belt consultant en projectmanager om uw organisatie en uw medewerkers verder te helpen. Vanuit mijn bedrijf 2C&More heb ik een compleet netwerk van professionals om mij heen. Samen ontwikkelen en veranker wij oplossingen die het beste bij organisaties past. Vanuit mijn partnerschap kan ik mijn expertise en passie voor het vak optimaal inzetten en organisaties verder helpen met het bereiken van hun ambitie en het oplossen van hun problemen.

Mijn expertises liggen op de volgende vlakken:
– Effectiever en efficiënter werken
– Verhogen van klantwaarde
– Verbeteren van houding en gedrag binnen de organisatie

Werkwijze
Ik doe wat nodig is om het doel te bereiken. Graag werk ik vanuit de pijlers richting, proces en mens. Als de richting van de organisatie voor iedereen helder is, de werkwijze (proces) op een efficiënte, effectieve en plezierige manier georganiseerd is en bijdraagt aan de richting van de organisatie, resulteert dat in hogere klanttevredenheid en meer tevreden medewerkers (mens).
Op het moment dat één van deze pijlers niet of niet voldoende ingevuld is, zullen resultaten achterblijven, klanten minder tevreden zijn en het werkplezier van de medewerkers afnemen.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze gebaseerd op de drie pijlers of kunt u hulp gebruiken bij het realiseren van uw ambities of het oplossen van een probleem? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee.

Remco van Buren

Remco van Buren

Remco van Buren
+31 (0)6 53 21 01 01 | remco@2cmore.com

Complexe business vraagstukken
Liefst los ik voor u een complex business vraagstuk op dat moet worden aangepakt. Dat kan van concept tot realisatie. Ook (vast)lopende veranderingen trek ik graag weer vlot. Door mijn rust, vriendelijkheid en bescheidenheid bouw ik snel vertrouwen op en ontstaat er een fijne samenwerking met alle belanghebbenden. In mijn visie kan een business vraagstuk het beste integraal worden aangepakt. Door mijn vasthoudendheid zet ik alles op alles om de beoogde resultaten te bereiken. Zodra die resultaten voor u bereikt zijn, zit mijn ad interim werk er op.

Meteen inhoudelijk in gesprek
U zult merken bij onze kennismaking dat ik mij inhoudelijk heb voorbereid. Ik verdiep mij en leef me in, zo goed als ik kan. Hopelijk kunt u mij dan het werkelijke business vraagstuk voorleggen. Of mij vertellen dat het vraagstuk nog aanscherping verdient. Zo geven we elkaar de gelegenheid om meteen breed en diep in gesprek te zijn over de kern van uw zaak.

Vertrouwen en veiligheid, noten kraken, resultaten boeken
Niet alleen de beoogde resultaten houd ik scherp voor ogen. Bij veranderingen vind ik een gevoel van veiligheid voor alle betrokkenen even belangrijk. Door mijn open opstelling, vriendelijkheid en bescheidenheid streef ik naar een open samenwerking met een ieder die mee wil en kan. De ruime ervaring met fusies, reorganisaties, business innovaties en IT-management, heeft mij geleerd om te gaan met spannende of lastige momenten. Dan is het tijd om harde noten te kraken, zodat we weer door kunnen.

Passen in veel puzzels
Mijn werk gaat altijd over de ontwikkeling en verandering van business. Door mijn persoonlijkheid pas ik bij verschillende soorten organisaties, vraagstukken en rollen. Meestal is er daarbij sprake van een IT-uitdaging die ik graag manage en die cruciaal is om de beoogde resultaten te bereiken. Ik vind het niet belangrijk of we de rol projectleider, programmamanager, lijnmanager, lead, programmadirecteur, expeditieleider of adviseur noemen, zolang het goed past bij en relevant is voor het business vraagstuk.

Enkele voorbeelden

 • Programmamanager: opzet, leiding, realisatie van een bedrijfsbreed veranderingsprogramma met zo’n 10 projecten en andere veranderinitiatieven, bij een kleine schadeverzekeraar
 • Adviseur van een management team: Professionaliseringsprogramma voor MT van zes leden, zodat dit groeiende en innovatief trainingsbureau met ICT-innovaties, is voorbereid op de grotere bedrijfsomvang
 • InsurTech: leiding geven aan de ontwikkeling en realisatie van een innovatief internet-concept voor volledig geautomatiseerde zakelijke MKB schadeverzekeringen, van kop tot staart
 • Retail: Ontwikkeling en realisatie van een innovatieve distributie- en de leveringsketen voor een verzekeringsassortiment, voor honderdduizend verzekeringen per jaar, waarin de ruim duizend winkelmedewerkers van deze retailketen bemiddelen.
 • Afstoten van een bedrijf: draag zorg voor verkoop van een onderneming in de financiële dienstverlening, en reorganiseer het vervolgens.
 • Corporate: reorganiseer of stop een (vast)lopend ICT-veranderingsprogramma bij een grote organisatie.
 • MKB: maak een kleine MKB-onderneming binnen een jaar drie keer groter door acquisities te plegen en regel de financiering daarvan.
 • Programmamanager: integratie van verkochte verzekeringsmaatschappij in koper.

  Laten we kennis maken!

 • icon
Arjan Vermeulen

Arjan Vermeulen

Teamleider/ Coach
Arjan Vermeulen
+31 (0)6 24 98 28 91 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik leg makkelijk contact, win snel vertrouwen en heb een goed gevoel voor humor. Hierdoor krijg ik mensen mee in verandering en lever ik draagkracht voor nieuwe ideeën. Met een financiële en bedrijfskundige achtergrond en aanvullingen in de psychologie en sociologie ben ik inzetbaar op verschillende thema’s.

Interim management
Is er iemand langdurig ziek? Die geweldige manager vertrokken of met goed nieuws gekomen en daarom straks met zwangerschapsverlof? Wilt u de boel eens goed opschudden…!? Samen met u bespreek ik hoe u de rol van interim manager ingevuld wilt hebben.

Solving
Weet u waar de bottleneck in uw organisatie ligt óf komt te liggen? Waar en waarom wordt uw groei of continuïteit tegengehouden? Over het algemeen is er nooit één directe oorzaak. Het gaat meestal om een combinatie van factoren die op elkaar inwerken. Door een sterk analytisch en creatief vermogen zorg ik voor oplossingen die écht werken.

Chief Happiness Officer
Dit licht ik graag verder toe in onderstaand filmpje. Kort samengevat kijkt een Chief Happiness Officer naar de mens in en rondom uw organisatie. Met de juiste aanpassingen behaalt uw organisatie meer resultaat, gelukkigere medewerkers en gelukkigere klanten met minder kosten op de lange termijn….

Resultaten
Als bedrijfseconoom heb ik bij Siemens de debiteurenstand met 2 M verlaagd. Als algemeen en financieel vestigingsmanager bij de importeur van Liebherr heb ik de vestiging weer winstgevend gemaakt door de cashflow te verhogen, herinrichting van de vestiging en een reorganisatie met een daling van 3,5 fte te realiseren. Als teamleider bij CZ heb ik een CRM systeem en een customer journey geïmplementeerd, een zelfsturend team gecreëerd, de klanttevredenheid laten stijgen van een 7,9 naar een 8,4 en alle kpi’s behaald.

Welke resultaten mag ik bij u boeken?

 • icon
Vivienne Boels

Vivienne Boels

Waarmaker
Vivienne Boels
31+ (06) 55 82 49 46 | info@2cmore.com
Carin Spronck

Carin Spronck

Verbinder
Carin Spronck
+31 (0)6 25 10 10 28 | carin@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
“The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away”. Daarom ben ik er trots op dat ik ben aangesloten bij 2C&More, een inspirerende club professionals met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Ik ben bevlogen HRM professional die in organisaties het gesprek aan gaat over de impact van werken vanuit bezieling, zingeving of gedeelde waarden: over het waarom. Over hoe je met je eigen talent kunt bijdragen aan het grotere belang en hoe je daarin verantwoordelijkheid neemt. Om dit gesprek te voeren begeef ik mij graag in het domein van integraal management (leiderschap), waar ik als verbinder het organisatieverhaal mee ‘tot leven breng’ op de werkvloer; een co-creatie van HR, management en communicatie.

 • icon
Leo Verriet

Leo Verriet

Teammanager
Leo Verriet
+31 (0)6 10 01 91 81 | leo@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Veranderingen zie ik als een kans om te leren en ik ben in staat om dit met passie, energie en humor over te brengen op de teams waar ik leiding aan mag geven.
Mijn doel is om mijn klanten te helpen hun doelen te bereiken. Mijn drive daarbij is om in de verandering de organisatie weer snel “fit” te krijgen en de werkomgeving mee te nemen in nut en noodzaak van de verandering. Hierbij benut ik maximaal het potentieel en kennis van medewerkers en samenwerkingspartners. Die verbinding is essentieel in het bereiken van de doelen.

Vanuit verbinding werk ik aan de hand van mijn eigen 5 V’s van Verriet: Vertrouwen, Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Vitaliteit en Vrolijkheid. Ik bespreek deze voor mij belangrijke waarden regelmatig met klanten en medewerkers zodat dit concreet wordt en zorg zo voor een collectief gedragen waardenpropositie.

Mijn ervaring als leidinggevende heb ik opgedaan in de bancaire sector maar ik ben ervan overtuigd dat bovenstaande werkwijze zowel in profit als non-profitsectoren goed werkt. Mensen maken het verschil en zij zijn voor mij “key” voor een hoge klanttevredenheid. Ik zie mezelf als een people manager die een stevige focus op resultaat heeft. Ik ben doelgericht, ambitieus, pragmatisch en in staat mensen in beweging te krijgen. Ik geniet van het bereiken van resultaten met het team en neem ook de tijd om dit samen met hen te vieren.

 • icon
Jan de Dood

Jan de Dood

Strategic Riskmanager
Jan de Dood
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
 • icon
Birgitta Kramer Glijnis

Birgitta Kramer Glijnis

Project- en Processpecialist
Birgitta Kramer Glijnis
+31 (0)6 29 21 72 82 | birgitta@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Mijn toegevoegde waarde ligt bij het ondersteunen van individuen, teams en organisaties bij hun ontwikkeling. Steeds een stap groeien door en met elkaar. Doel is altijd om de klant gemakkelijker, sneller en met meer plezier de oplossing voor zijn vraag/probleem te leveren. Hiervoor verbind ik projecten, initiatieven en mensen aan en met elkaar. Hiervan krijg ik energie waarmee ik ook de mensen om me heen infecteer en motiveer. Om gewenste resultaten te halen ben ik hard op de zaak waar nodig, en zacht op de mens waar mogelijk.

Hoe ik dat doe? Met een luisterend oor, analyserend vermogen, scherpte, lef, eerlijkheid, energie, humor en een portie zelfrelativering en een licht ongeduld, zet ik collega’s de spiegel voor. Om het speelveld te overzien zoem ik uit naar de het grotere plaatje alvorens in te zoemen op het specifieke punt dat aandacht behoeft. Gebruikmakend van de filosofie achter de LEAN methodiek en Agile.

 • icon
Jan van der Spoel

Jan van der Spoel

Creatief Strateeg
Jan van der Spoel
+31 (0)6 57 33 35 11 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben Creatief Strateeg en specialist in klantgedrag

Ik hou me namens 2C& More bezig met de vraag:
HOE ZICHTBAAR IS DE KLANT IN JOUW ORGANISATIE?
80% van je medewerkers werkt voor de baas en niet voor de klant, sterker nog, ze weten niet eens wie de klant is.

Ik help ondernemers hun bedrijf klantgerichter te maken door de klant daadwerkelijk zichtbaar te maken en midden in je bedrijf te plaatsen, compleet met naam, visualisatie en verhaal. Door dit te doen gaat iedereen in je bedrijf BEGRIJPEN wie de klant is, wat hij wil en hoe het bedrijf het meest relevant kan zijn. Hiermee gaan alle medewerkers zich klantgerichter gedragen en gaan processen efficiënter en sneller. Klantbegrip wordt zo de smeerolie in je organisatie en het verbindende element tussen alle afdelingen of silo’s en bepalend voor een klantgerichte cultuur.

Ik heb de afgelopen jaren een programma ontwikkeld onder de naam “vliegwiel voor een klantgerichte cultuur”. Hierin komen alle stappen aan bod om op een vanzelfsprekende manier een klantgerichte cultuur in je bedrijf te realiseren.

Neem contact op met mij als je hier meer van wilt weten. Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

 • icon
Eva van der Voorde

Eva van der Voorde

Teamleider/ Coach
Eva van der Voorde
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
“Je hebt geen toverkracht nodig om te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf”
J.K. Rowling

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik individuen en teams in organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten. Zodat zij met meer energie en plezier ambities kunnen waarmaken en waarde toevoegen aan hun leven en dat van anderen. In mijn werk als trainer en coach nodig ik je uit om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Mijn doel is om je te laten ervaren en leren dat je zélf het verschil kunt maken. Zodat je in staat bent om effectiever om te gaan met lastige situaties, complexe klanten en verschillende collega’s. Mijn rijke commerciële achtergrond die ik heb opgedaan bij de Rabobank in diverse (leidinggevende) functies, mijn opleiding tot professioneel trainer en mijn opleiding tot professioneel coach komen heel erg goed van pas in de trainingen als het gaat om een persoonlijke benadering van de deelnemers. Met humor en enthousiasme, maar ook confronterend en prikkelend zorgen voor groei van iedere deelnemer. Ik heb de oprechte overtuiging dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal aanwenden van het persoonlijke vermogen opent ongekende mogelijkheden en stelt ieder mens in staat zijn persoonlijke doelen te bereiken en een positief verschil te maken. Zowel als individu als in teamverband, en zowel professioneel als maatschappelijk.

 • icon
André de Leeuw

André de Leeuw

Partner
André de Leeuw
+31 (0)6 26 50 00 01 | andre@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Volgens mijn gedragsanalyse ben ik een bemiddelaar, een combinatie tussen ‘geel’ en ‘groen’ gedrag. Extravert en mensgericht. En daar herken ik mij wel in. Uit die analyse komt naar voren dat ik bij uitstek een bruggenbouwer ben. Ik leg verbanden en breng op een informele manier mensen met elkaar in contact en dat gaat mij uitstekend af. Ook ben ik steeds op zoek naar anderen en daarbij maak ik makkelijk vrienden. Logisch met mijn optimistische kijk! Waar anderen soms voor terugdeinzen, doe ik zonder enige schroom; het tonen van mijn gevoelige kanten. Als onbaatzuchtige intermediair verplaats ik mijzelf met gemak in andermans belevingswereld en los ik samen de knelpunten en hindernissen op. Ik ben niet competitief ingesteld, alles doe ik met open vizier, zonder verborgen agenda’s en mijn houding is oprecht en warm. Daarbij laat ik iedereen in zijn of haar waarde.

Als trainer heb ik ervaring opgedaan in grote organisaties als Rabobank, DELA, ONVZ en Lloyds Bank. Met name teamontwikkeling en gedragstrainingen zijn mijn specialiteit. Als interim manager werk ik graag met teams die graag (nog) beter willen presteren. Belangrijke waarden voor mij zijn Vertrouwen, Verantwoording, Vrijheid, Verbinding, Visie en Vuur. Zowel thuis als op het werk.

 • icon
Kristel Michels

Kristel Michels

Resultaatmanager/Coach
Kristel Michels
+31 (0)6 30 36 66 68 | kristel@2cmore.com
 • icon
Sven-Olav Montijn

Sven-Olav Montijn

Fintech consultant
Sven-Olav Montijn
+31 (0)6 42 50 56 88 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Het verbeteren van bedrijfsprocessen staat centraal in mijn carrière. Mijn Leitmotiv daarbij: Niets is onmogelijk tot het tegendeel is bewezen! Ik begeef mij daarbij specifiek op het snijvlak van IT-, Purchase-to-Pay en Order-to-Cash bij middelgrote tot grote organisaties, zowel publiek als beursgenoteerd. In mijn optiek is de gebruiker je belangrijkste stakeholder, zeg maar de kurk waar elke organisatie, proces en dus verbetertraject op drijft.

Daarom was, ben en zal ik altijd gericht zijn op de ‘buy-in’ van de medewerkers. Mijn stijl is informeel en gericht op een relaxte werksfeer. Een oud-collega met wie ik veel projecten heb gedaan zei me ooit dat “het samenwerken met mij nooit als werken voelde”.

Hoe je mij het beste kunt typeren? Gedreven, volhardend, prikkelend, kritisch en een echte teamplayer om gezamenlijk succes te schrijven!

Neem contact op met mij als je hier meer van wilt weten. Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

 • icon
John Jilderda

John Jilderda

Sparringpartner van C-level
John Jilderda
+31 (0)6 83 56 93 92 | john@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Aan elke zakelijke verandering gaat een persoonlijke vooraf. Wij zijn allemaal mens tenslotte. Imperfect, getalenteerd en uniek. Met passie voor ‘de mens’ en met mijn ambitie om anderen te helpen werk ik graag aan complexe maar ook alledaagse zakelijke uitdagingen. Hoe moeilijk een situatie ook is, ik weet dat er altijd een oplossing is. Alles benader ik met een frisse blik en zet rationaliteit in om voortgang te boeken en creativiteit om tot een oplossing te komen. Van oorsprong ben ik marketeer en met een schat aan leidinggevende ervaring in (inter)nationale omgevingen ben ik nu de ervaren generalist die zijn kennis en expertise gebruikt om snel resultaat te boeken. 100% focus op het resultaat. Geen rapporten, maar ideeën, oplossingen en acties. Een positioneringsvraagstuk, een organisatorisch probleem, een innovatietraject inzetten of een tijdelijke invulling van een managementpositie? Niets is te gek, te klein, te groot en zeker nooit te vreemd!

Samen met mijn partners help ik u en uw organisatie graag!

 • icon

Wendy Kouwenhoven

High performance teamtrainer
Wendy Kouwenhoven
+31 (0)6 14 23 40 96 | wendy@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
De kosten in de zorg zijn enorm, werkdruk is hoog, het systeem is leidend geworden en de bezieling zoekgeraakt. Zowel de zorgverlener als de patiënt zijn ontevreden, al jaren. En gelukkig is er verandering zichtbaar en ik draag hier graag verder in bij.

Hoe doe ik dit?
1. Denk buiten de begaanbare paden.
2. Als een professioneel hockeyteam onderweg naar Olympisch goud.
3. Grotere dingen ontstaan onder het genot van een goed kopje koffie.
4. Leef in harmonie.
5. Met positieve energie en werkplezier.
6. Zie wat er al is.

Wat doe ik?
Als je me zou willen vangen in een rol ben ik consultant, trainer, facilitator, teamcoach met 12 jaar ervaring als zorgverlener en ook alweer 12 jaar als ondernemer.

Laten we samen de weeffoutjes herstellen in de gezondheidszorg.

 • icon
Ton van de Ven

Ton van de Ven

Gamechanger
Ton van de Ven
+31 (0)6 41 75 26 44 | ton@2cmore.com
 • icon
Peter Gerrits

Peter Gerrits

Projectmanager
Peter Gerrits
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
 • icon
Jacqueline van Heel

Jacqueline van Heel

Optimalisator
Jacqueline van Heel
+31 (0)6 22 40 25 19 | jacqueline@2cmore.com
Doen wat bij je past en daar succesvol in zijn, kan ook anders, zachter en sneller weet ik uit ervaring. Dat wil ik mensen en teams graag meegeven. Het beste uit mensen en teams halen, dat drijft me! Zodat persoonlijke effectiviteit toeneemt en prestaties verbeteren! Zo kan je als persoon en als team betekenisvol zijn en vanuit kracht een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Dan is de cirkel rond! Dat verschil voel je.

 • icon
Renny van Dijk

Renny van Dijk

Sparringpartner en coach op C-level
Renny van Dijk
+31 (0)6 22 47 35 30 | renny@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Als partner en lid van het solvingteam van 2C&More combineer ik mijn talent en passie voor coaching met ruime ervaring als directielid en manager. Mijn partners omschrijven mij als respectvol doortastend. Als sparringpartner en coach is het mijn doel u vooruit te brengen. Doelgericht, resultaatgericht en altijd vanuit de verbinding.

Systematisch coachen
Herkent u het dat u een doel voor ogen hebt, maar het niet goed lukt om het te bereiken? Dat de resultaten van uw onderneming, ondanks alle inspanningen, uitblijven? Of wilt u vooruit naar een volgend doel en wilt u overzicht? Ik begeleid u graag om inzicht te krijgen in uw drijfsveren, waar belemmeringen liggen en welk effect dit heeft op gedrag en het gewenste resultaat. Bewustwording van gedragspatronen en de invloed daarvan leidt naar fundamentele groei en ontwikkeling. Van uzelf, uw medewerkers, uw onderneming en de resultaten.

 • icon
Stan Gielen

Stan Gielen

Zorgmanager
Stan Gielen
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
 • icon
Martijn Haasbeek

Martijn Haasbeek

Programmamanager
Martijn Haasbeek
+31 (0)6 50 20 12 57 | martijn@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Gedreven ondernemer met hart voor de zaak. Naast ondernemer in onze boek- en kantoorvakhandel, voer ik ook graag projecten uit in andere omgevingen waar ik mijn ervaring als bedrijfskundige met kennis van kwaliteitszorg, processen en verbetermanagement toepas. Ik hou van samenwerken met netwerkpartners en stakeholders. Er is zoveel te bereiken door daar te zijn waar de energie is: in goedlopende processen en samenwerkingsverbanden. Door elkaar juist daar te activeren en scherp te houden, bereiken we betere resultaten dan ieder voor zich zou kunnen. Samen de norm stellen en stap voor stap verbeteren. Dat er daarbij weerstand en obstakels moeten worden overwonnen is gewoon deel van de uitdaging.
Mijn passie ligt bij verbeteren in de breedste zin van het woord. Gewoon morgen beter dan vandaag. Van een effectiever of efficiënter proces tot een schonere, veiligere en betere samenleving. Ik neem graag het voortouw.

 • icon
Jan Verhoeven

Jan Verhoeven

Verbinder
Jan Verhoeven
+31 (0)6 21 88 80 05 | janverhoeven@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Van nature ben ik een verbinder en vernieuwer en ik beschik over een interactief temperament. Vanuit een sterke innerlijke motivatie ontwikkel ik zelfverzekerd en enthousiast nieuwe ideeën om deze daarna te implementeren. Ik haal energie uit het contact met andere mensen en brainstorm graag en kan goed luisteren naar de vraag achter de vraag. Verder blijkt dat ik goed met druk kan omgaan en wil uitblinken, wat ik ook verwacht van anderen. Ook ben ik initiatiefrijk waarbij ik onnodige risico’s uit de weg ga. 

Als projectmanager en trainer heb ik ervaring opgedaan bij meerdere uiteenlopende projecten waarbij mijn transparante en mensgerichte grondhouding vanuit mijn kernovertuiging zichtbaar en merkbaar zijn. 

Kortom: bent u op zoek naar een verbindende projectmanager, interimmanager of trainer. Dan ben ik uw man! 

 • icon
Sandy Riemers

Sandy Riemers

Coach
Sandy Riemers
+31 (0)6 15 51 86 73 | sandyriemers@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Mijn naam Sandy Riemers en ik ben een echte Helvoetse. Vanaf een paar maanden oud woon ik al in Hellevoetsluis. Heerlijk vind ik het om in de buurt van de zee en het strand te wonen. Om in de bossen te lopen vind ik ook geweldig, maar mijn thuis blijft de zee. Vanaf 2007 heb ik als leidinggevende in de financiële sector gewerkt. Ik wilde leidinggevende worden met als doel de ander te laten groeien op zakelijk (en deels op persoonlijk) vlak, een coachende leidinggevende. Een ander helpen te ontdekken waar diegene goed in is en hier verder in begeleiden gaf mij voldoening. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

De organisatie waar ik werkte was aan verandering onderhevig. Dit had ook effect op mij. Steeds meer kwam ik tot het besef dat de organisatie en de functie niet meer bij me paste. Het vasthouden aan mijn zekerheden en onafhankelijkheid kwamen onder vuur te liggen. Echter bewegen was een feit. Een loopbaantraject doorlopen was voor mij dan ook een logische stap. Opnieuw uitzoeken wie ik ben, wat ik kan en vooral ook wat ik wil.

Door dit loopbaantraject gevolgd te hebben, was bij mij al snel duidelijk dat mijn passie (nog steeds) ligt in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun drijfveren. Samen uitdokteren waar hun talenten en drijfveren liggen en bedenken hoe dit geheel of gedeeltelijk bereikt kan worden, dit is waar ik mijn energie in wil steken. Al gauw kwam het idee om loopbaanadviseur te worden. Inmiddels ben ik als enthousiaste ondernemer gestart als loopbaanprofessional.

Anderen omschrijven mij als een gevoelsmens, iemand die oprechte interesse heeft in anderen, confronterend kan zijn, open is, in oplossingen denkt en resultaat- en doelgericht is.

 • icon
Hans van der Wiel

Hans van der Wiel

Vernieuwer
Hans van der Wiel
+31 (0)6 24 17 97 92 | hans@2cmore.com
Ik ben Hans van der Wiel en mijn vak is “Vernieuwer”. Ik ben gespecialiseerd in marketing en social e-commerce. Midden in een veranderende samenleving, waar ook het klantgedrag sterk veranderd, geef ik richting aan een organisatie, afdeling of project. Ik laat mensen door een andere bril kijken door ze te laten inzien wat de klant ziet. Op die manier zorg ik ervoor dat er aansluiting ontstaat tussen klant en organisatie. Ik doe dit met passie en humor, door te vertrouwen en te verbinden en door kritisch te zijn. Mijn motto is: “Behandel elke klant zoals hij behandeld wil worden”. Door de klant centraal te zetten in mijn werkzaamheden, word ik uitgedaagd om buiten naar binnen te brengen. Het inspireert mij om mensen anders naar proposities en processen te laten kijken, zodat we samen tot de beste oplossing voor zowel klant als organisatie komen!
 • icon
Caspar Looijaard

Caspar Looijaard

Resultaatgericht Verandermanager
Caspar Looijaard
+31 (0)6 53 62 51 48 | caspar@2cmore.com
 • icon
Xander Bergsma

Xander Bergsma

Changemanager, sr Business Analist
Xander Bergsma
+31 (0)85 401 1013 | info@2cmore.com
.
 • icon
Gertie Kepser

Gertie Kepser

Verandermanager
Gertie Kepser
+31 (0)6 22 26 77 57 | gertie@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Mijn naam is Gertie Kepser, als interim manager ben ik vaak betrokken bij ingrijpende verandering trajecten, cultuurprogramma’s, bedrijfsadvies, organisatie ontwikkeling en of projectmanagement.

Denkend vanuit commerciële drive zet ik daar mijn kwaliteiten, resultaatgerichtheid en ondernemerschap voor in. In relatie tot de onderneming én het team geeft mij dat voldoening. Op zoek naar drijfveren. Inspireren en echt samenwerken.

Met veel energie op zoek naar het waarom of juist… het waarom niet, binnen een organisatie leid tot verrassende, inventieve inzichten én oplossingen.

Kortom: alles wat aandacht krijgt; groeit!

Aandachtsgebieden: Bedrijfskunde, Lean – Six Sigma, Agile, Procesoptimalisatie, Customer Care, Klant Contact Centra (bankwezen en gemeenten), Financieel Advies, Hypotheekadvies.

 • icon
Bas van Lier

Bas van Lier

Learning & Development Strateeg
Bas van Lier
+31 (0)6 22 51 12 00 | bas@2cmore.com
Leren & ontwikkelen is mijn passie. Vanuit het trainersvak ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Dit heb ik gevonden in een HRD professional opleiding, continuous learning. Thema: Strategisch Leren en ontwikkelen. Resultaat: de Continuous Learning Loop. Van vraaggestuurde leer & ontwikkelbehoefte naar de lerende organisatie waarbij continuous learning & development geadapteerd wordt door de medewerkers. Deze Continuous Learning Loop resulteert in Strategisch Leren & Ontwikkelen: het dagelijks bijdragen aan de realisatie van de strategische doelen. Voor zowel Management als medewerkers en teams, de strategische doelen worden meetbaar dynamisch beïnvloedt alvorens de (markt)ontwikkelingen daarom vragen. Als teamleider heb ik deze Continuous Learning Loop organisatie specifiek ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. Als consultant heb ik dit ontwikkeld voor Senior Management Teams en voor groteschalige reorganisatie projecten.


Henk van de Langenberg

Henk van de Langenberg

Project manager
 • icon
Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Klantcontact en operations manager
Ron van der Schoot
+31 (0)6 25 32 60 05 | ron@2cmore.com
 Mijn naam is Ron van der Schoot. Sinds het begin verbonden van 2C&More als partner. Organisaties zijn altijd in beweging en verandering. Hierdoor  ontstaan situaties waar doelstellingen en ambities van de organisatie, processen en de medewerkers in lijn moeten komen. Geweldig zo’n uitdaging!

Als klantgedreven, talentvolle manager is het mijn missie om vanuit de doelstellingen een visie te ontwikkelen. Vervolgens de samenwerking en aansturingsprocessen te optimaliseren, zodat de medewerkers en de organisatie opbloeien en groeien. Dit resulteert in zeer goede resultaten bij opdrachtgevers, wat voordelen voor hun klanten oplevert. 

 • icon
Dion Arends

Dion Arends

Founding Partner
Dion Arends
+31 (0)6 10 90 11 12 | dion@2cmore.com
Ik zorg dat er verbinding wordt gelegd tussen elkaar versterkende krachten: mensen & organisaties. Alleen de beste partijen hebben meerwaarde en een open visie op strategisch partnership. Als interim manager verras ik mijn klanten, altijd! Een sterk strategisch businessplan ‘waarmaken’, dat is mijn trackrecord en dat is ook wat ik graag doe. Of het nu verkoopambitie, customer journey, new business of operational excellence is.

Vanuit 2C&More werken we aan de ontwikkeling van onze mensen en faciliteren we onze partners en opdrachtgevers op maat. We geloven in een nieuw arbeidsmarktmodel en faciliteren het daarom ook anders.

 • icon
Janneke van Wijngaarde

Janneke van Wijngaarde

Training, advies en interim