Carin Spronck

Transitiemanager, Performancemanager, HR manager

Waarde toevoegen door anderen te laten shinen

Mensgerichte organisatieverbeteraar/ Bedenker cultuurprogramma TROTS

Ik, Carin Spronck raak geïnspireerd en wil iedere dag leren van mensen en wat hen beweegt. Koppel hier mijn integrale kijk en duidelijke visie op HRM aan en je krijgt een mensgerichte organisatieverbeteraar. Ik geef betekenis aan werk en gebruik daarbij ook de kracht van de waarde trots. Ervaring leerde, dat deze waarde mijzelf en organisaties raakt, bindt, vormt en motiveert. Ziet u al voor zich wat trotse medewerkers voor uw organisatie betekenen?

&more over Carin

Mijn waardegedreven inbreng start door met u als werkgever in gesprek te gaan: “Wanneer is de organisatie trots op haar medewerkers? En hoe zit dat andersom? Daarvoor start ik een dialoog binnen de organisatie. Met de antwoorden breng ik de organisatie in beweging naar een gezamenlijk doel: verbeterde prestaties, meer werkplezier. De kracht van mijn inbreng zit in het respectvol voeren van eerlijke gesprekken over talenten en verwachtingen. En in de afstemming van prestaties op de organisatie doelen, strategisch alignment dus. Die krachten draag ik graag over aan uw management. Samen met hen werk ik aan leiderschap, samenwerking, eigenaarschap; aan een moreel kompas voor een cultuur die trots maakt. Ziet u al voor zich wat hiervan de meerwaarde is voor de productiviteit en het bedrijfsresultaat?

Als bedenker van het cultuurprogramma “TROTS”, bouw ik mee aan jullie authentieke organisatieverhaal dat duidelijk maakt hoe je waarde toevoegt voor elkaar en voor klanten. Is u al bekend dat trotse medewerkers gelukkiger en meer betrokken zijn en daardoor minder verzuimen? Of dat zij uw werkgeversimago vergroten?

Ik leg u graag uit welke positieve resultaten ik al bij andere organisaties heb bereikt. Hoe ik dat doe? Ik voeg waarde toe door anderen te laten shinen!

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it a way.”                                           (Pablo Picasso)

 

 

Mijn cases

Mijn skills

Mijn laatste blogs