Jeremy Pengel

Manager Operations (Supply Chain), Verandermanager, Projectleider

Elk individu maakt impact met de juiste begeleiding

In mijn ondernemerschap richt ik me op de kracht van de mens. Ik ben overtuigd van de impact die individuen kunnen hebben en door het winnen van vertrouwen creëer ik een omgeving waarin samenwerking en groei gedijen. Mijn aanpak omvat het enthousiasmeren van mensen, het begeleiden bij veranderingen en het behalen van doelen met een resultaatgerichte en planmatige aanpak.

Met bijna 10 jaar aan operationele ervaring is mijn rode draad continu verbeteren. Ik heb succesvolle projecten geleid met een focus op optimalisatie en groei.

&more over Jeremy

Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke betrokkenheid en sterke analytische vaardigheden. Als hands-on professional steek ik graag de handen uit de mouwen, wat niet alleen leidt tot een directe aanpak van uitdagingen, maar ook een sterke verbinding creëert met mijn werk en de mensen waarmee ik samenwerk. Deze betrokkenheid stelt me in staat om niet alleen te praten over verandering, maar het ook daadwerkelijk te realiseren. Mijn analytische kracht heeft bijgedragen aan het behalen van consistente resultaten met mijn team, en ik kijk ernaar uit om deze vaardigheden verder in te zetten in nieuwe uitdagingen.”

Mijn skills