Sandy Riemers

(Loopbaan)Coach

Samen op zoek gaan naar jouw drijfveren en talenten

 

Ik ben loopbaancoach geworden vanuit de intentie om anderen te begeleiden in de zoektocht naar de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het samen op zoek gaan naar drijfveren, talenten en passie is waar ik warm voor loop. Als coach ben ik doortastend, sensitief, nieuwsgierig en leg ik verbanden waardoor het inzicht en zelfsturing gestimuleerd wordt.

Als loopbaancoach werk ik zowel voor particulieren als organisaties. Elk individu staat één tot meerdere keren in het leven op het kruispunt met de vraag wat te doen met zijn loopbaan.

&more over Sandy

Afhankelijk van de loopbaanvraag pas ik maatwerk toe dat varieert van een eenmalige sessie tot een volledig loopbaantraject. Ik loop (soms letterlijk) een tijdje mee met degene die met zijn loopbaanontwikkeling aan de slag gaat. Van nature ben ik nieuwsgierig, wat mij helpt om aan de hand van de juiste vraagstelling het bewustzijn en zelfsturing van de klant te activeren.

Tevens ben ik DISC trainer. DISC geeft inzicht in gedrag en communicatie. DISC gebruik ik in organisaties om productieve teams te bouwen, communicatie te verbeteren, conflicten op te lossen, teamontwikkeling, teambuilding, recruitment, job coaching & loopbaanbegeleiding.

Mijn cases

Mijn skills