Walter Pelgrims

Coach C-level, Directeur, Interim manager

Anders denken, zorgen voor creatieve, verrassende, positieve en vernieuwende ideeën.

 

Vernieuwer en inspirerend begeleider en coach van directie- en managementteams. Opleiding in en kennis van (organisatie)psychologie en bedrijfskunde koppel ik aan een ruime ervaring als manager en directeur in diverse branches. Opdrachtgevers ervaren mij als hun vertrouwenspersoon. Ik ben hun sparringpartner en de zakelijke vriend die hen helpt om hun doelen te realiseren. Zij omschrijven mij als een evenwichtige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsbesef, optimistisch, oplossingsgericht en bijzonder creatief. Maar ook als een realist met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

&more over Walter

Ik ben iemand waar je heel prettig mee kunt samenwerken, ik ben doortastend en help je verder te komen. Een gedreven professional, resultaatgericht en een creatieve denker. Ik kan snel schakelen en ben zeer stressbestendig. Mijn stijl kenmerkt zich in de basis door enthousiasme en innemendheid en ik weet hiermee anderen blijvend te inspireren en te motiveren. Ik zorg ervoor dat mensen zich open stellen voor veranderende markten en omstandigheden.

Ik help managers en bestuurders altijd van buiten naar binnen te kijken en structureel bezig te zijn om het verschil te maken. Bovendien help ik je op een (organisatie)sensitieve manier verandering door te voeren waar dit nodig is. Structurele problemen worden ook structureel opgelost. Hierdoor ontstaat er grotere efficiency en cohesie binnen een bedrijf.

Mijn cases

Mijn skills

Mijn laatste blogs