Wij helpen Nederland de beste versie van zichzelf te worden

Binnen 2C&More bundelen we de expertise van tientallen professionals. Onze focus is om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen. Zo helpen wij mensen om “de beste versie van zichzelf” te worden. Zodat zij Nederland kunnen helpen om “de beste versie van zichzelf” te worden.

 

&more over ons

Als vertrouwde partner werken onze professionals met je mee aan het verzilveren van kansen en het mitigeren van risico’s. Zij scheppen orde in complexiteit en geven advies over het complete spectrum van bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. Ook helpen zij navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote ondernemingen, middelgrote of kleine bedrijven, of non-profitorganisaties en overheden.

2C&More is powered by Ubuntu

Iedereen die bij 2C&More is aangesloten werkt vanuit de Zuid-Afrikaanse cultuurfilosofie Ubuntu. Vrij vertaald betekent Ubuntu: Ik ben, omdat wij zijn. We hebben de sterke overtuiging dat we als mensen met elkaar verbonden zijn. Wij geloven in wederkerigheid. Dit is de grondslag voor ons dagelijkse handelen. We sluiten echt aan bij mensen en hun bedrijven en hebben daarbij een onuitputtelijke drang om hen te ondersteunen bij hun gewenste ontwikkeling. We staan klaar met raad en daad, luisteren oprecht naar wat je vertelt en geven je precies dat zetje dat nodig is om verder te komen. We boeken resultaat op een prettige manier. We zijn gericht op de ander, altijd en overal; ik ben, omdat wij zijn.

De mensen van ons shared service center

In de spil van ons bedrijf staan de medewerkers van ons shared service center. Zij zijn verbinders en dienstverleners pur sang. Mensen die gericht zijn op de juiste match tussen de vragen uit de markt en het daarbij passende aanbod. Als je bij ons shared service center werkt ben je gespecialiseerd in het analyseren van klantbehoeften. Waar kunnen wij de klant nu werkelijk mee helpen, en wie van onze mensen kan het beste de opdracht &More uitvoeren voor de klant? Als jouw eerste aanspreekpunt en zakenbehartiger hebben zij een bijzondere rol.