Bas van Lier

Initiator Start-up, HRD Professional, Manager L&D

Continu leren en ontwikkelen

De afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld tot Learning & Development expert gericht op Competentie Management. Ik ben vanuit mijn rol als trainer geboeid geraakt door de verschillende leerstijlen, hoe die voor je te laten werken om daarmee gericht competenties te ontwikkelen, en hoe leren en ontwikkelen je werkzaamheden en kennis een blijvende boost kunnen geven. En daarmee een verbeterde performance van teams en organisaties.

Ik heb inmiddels ruime ervaring in grote en kleine organisaties als HRD-professional waarbij ik persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in lijn heb kunnen brengen met de organisatie doelen. Ik ben creatief, empathisch en coachend in de afstemming met individuen en ben gestructureerd als het gaat om hoe leren en ontwikkelen de organisatiedoelen voedt. Vanuit het principe betere medewerkers maken betere teams en betere teams maken betere organisaties ontstaat voor mij een speelveld waar ik elke dag bevlogen, nieuwsgierig en creatief mijn ei kwijt kan. Ook mijn kennis van processen, ketens en werkervaring met LEAN, SCRUM en Agile komen hierbij goed van pas evenals mij ervaring in het omgaan met verschillende stakeholders.

Dit maakt mij een allround professional in mijn vak en daardoor ben ik niet alleen in staat de afgesproken resultaten te behalen maar ook en vooral in staat de afgesproken resultaten te verankeren.

Mijn skills