Gertie Kepser

Changemanager, Projectmanager, Coach

Verrassende, inventieve inzichten én oplossingen bedenken

Als daadkrachtige leider bied ik begeleiding bij verander- of ontwikkeltrajecten op team- of organisatieniveau. Met veel energie op zoek naar het waarom of juist… het waarom niet binnen een organisatie. Dit leidt tot verrassende, inventieve inzichten én oplossingen. Vragen en onbegrip omzetten in draagvlak. Op zoek naar drijfveren. Zo ontsluit ik potentieel, zodat mensen kunnen doen waar ze goed in zijn. Elk dag weer met een grote smile.

Alles wat aandacht krijgt, groeit!

Mijn managementstijl is: duidelijk en toekomstgericht. Gedreven en betrouwbaar in het gestructureerd richting geven door het verhelderen van hoofd- en bijzaken op een methodische en planmatige manier. Ik breng beweging en neem het team, management en directies mee in ontwikkelingen.

&more over Gertie

Met mijn sterk analytisch vermogen kan ik gerichte acties uitzetten. In combinatie met een sterke focus bereiken we doelen. Kijkend naar kernproblematiek, samenhang, ketenregie en continue verbeteren. Snel reagerend op de specifieke behoeften van uw mensen en situatie die ze willen beïnvloeden.

Ik ben in staat organisatieambities naar concrete doelen te vertalen. Ik kan verandering in mindset aanbrengen en zelfsturend werken ontwikkelen. Helpen met uw nieuwe strategie door middel van strategische scenarioplanning. Lean methodieken implementeren, processen optimaliseren en/of afdelingen inrichten.

 

Mijn cases

Mijn skills