Sandra Kong a Sam

Coach

De katalysator zijn voor transformatie

Werkplezier staat voor mij centraal. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei en het vergroten van bewustwording is voor mij een belangrijke succesfactor op de werkvloer. Je neemt jezelf overal mee naar toe. Ik ben de katalysator voor anderen bij het vinden van hun authentieke ik. Integriteit, veiligheid, vertrouwen en plezier zijn voor mij de belangrijkste waarden. Ik ben mensgericht en ben me bewust van mijn omgeving. Waar anderen beren op de weg zien, ga ik uit van mogelijkheden.

&more over Sandra

Door mijn nieuwsgierigheid stel ik prikkelende vragen en luister ik met aandacht. Ik oordeel vanuit het gegeven en ik veroordeel niet. Wie ben jij? En wat maakt dat je doet wat je doet. Door mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen zie ik mensen groeien en dan word ik blij van de twinkelingen in hun ogen. Dat geeft mij energie. Mijn missie is bijdragen aan een gezonde en effectieve manier van samenwerken door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid.

Als HeartMath Coach leer ik medewerkers hoe het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te staan in voortdurende veranderende omstandigheden. Dit door te werken aan veerkracht. Dit doe ik door mensen te leren welke eenvoudige stappen van belang zijn om dagelijks te zetten. Door hun veerkracht en energie te vergroten om zo met meer gemak en plezier hun doelen te bereiken. Dit levert betere prestaties, een betere gezondheid en blije energieke medewerkers op.

Mijn cases

Mijn skills