Nuria Simón Artigas

Manager, Projectspecialist

Klantwaarde optimaliseren door strategische doelen, processen en medewerkers op één lijn te brengen

 

Ik ben een verbindend en dienend manager/beleidsvrouw die strategische doelen, processen en medewerkers met elkaar verbindt en op één lijn brengt om klantwaarde te optimaliseren. Daarin ben ik een échte bruggenbouwer die problematiek oplost over afdelings- en bedrijfsmuren heen. Dit doe ik door een combinatie van belanghebbenden en experts bij elkaar te zetten waarmee ik problematiek en belangen analyseer en werk aan een unieke en duurzame oplossing die op meerdere vlakken strategische meerwaarde heeft.

Resultaten die ik geboekt heb zijn onder meer de oprichting van 3 onderlinge verzekeringsmaatschappijen voor ‘niet verzekerbare’ risico’s en herziening van het proces van offerte tot implementatie van pensioenfondsregelingen.

&more over Nuria

Ik werk altijd vanuit vertrouwen, openheid en verbinding en ben daardoor in staat om eigenaarschap in een team te ontwikkelen. Een goede relatie ligt aan dé basis om met elkaar ergens in te geloven en gezamenlijk tot de beste prestaties te komen. Daar zit mijn kracht in. Ik haal het beste bij anderen naar boven.

Mijn ervaring als manager is dat medewerkers dan bevlogen raken, meer ruimte durven te nemen om hun taken vorm te geven en in een vroeg stadium nieuwe ontwikkelingen in de markt signaleren. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en ervaren meer werkgeluk. Dit uit zich in betere resultaten voor het bedrijf. Ik ben overtuigd van deze werkwijze en draag die graag over op medewerkers. Ik doe dit met liefde, passie, gevoel, respect en vooral veel vertrouwen omdat je hiermee het beste in mensen naar boven haalt.

Mijn cases

Mijn skills

Mijn laatste blogs