Agnes Verbruggen

Directeur, Management Drives Consultant, coach, verandermanager

''Zet potentieel om in prestatie''

SAMENWERKING
Mijn visie is om mensen te empoweren, ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Hierdoor nemen zij eigenaarschap.
Ik ben in staat teams te bouwen waarbij ik samenwerking maar ook het inzetten van talenten en kwaliteiten van mensen stimuleer om zo gezamenlijk bruggen te bouwen en resultaten te behalen.

EXECUTIEKRACHT
Mijn executiekracht is een resultaat van de verbinding die ik leg tussen de visie & praktijk en door de juiste stakeholders hierbij te betrekken. Ik heb oog voor de menselijke kant en verbind die met de organisatorische belangen. Verandertrajecten kan ik hierdoor goed begeleiden en implementeren met de gewenste duurzame resultaten.

PERFORMANCE VERBETEREN
Door mijn duidelijkheid breng ik richting (focus) , rust en beweging. Ik coach en motiveer mensen om het beste uit zichzelf te halen zo de juiste bijdrage te leveren aan de organisatiedoelen. Dit doe ik door Management Drives in te zetten als gecertificeerd Management Drives Consultant.
Ik motiveer medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen voor onze klanten, daarmee de performance te verbeteren en gezamenlijk doelen te behalen.
Ik ben resultaatgericht, ik zie altijd kansen en mogelijkheden om continue te verbeteren en te innoveren voor onze klanten. Hierbij betrek ik actief de juiste stakeholders.

&more over Agnes

Management Drives maakt leiderschap tastbaar en toepasbaar. Inzicht in eigen drijfveren en valkuilen en dat van een ander. Leer welk gedrag in te zetten in welke situatie wat bijdraagt aan de resultaten van de organisatie.
Management Drives kan ingezet worden voor ontwikkeling van Persoonlijk Leiderschap, Teamontwikkeling en Organistatieontwikkeling.
Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail mij gerust dan maken ik graag nader kennis!

Mijn skills