Ron van der Schoot

(Project)Manager, Scrum Master, Consultant

Samen de uitdaging aangaan om beter te worden

Ik zorg voor aansturing die past bij uw organisatie en haar doelen. Zo realiseren we samen deze doelen en halen we het maximale uit de potentie in uw organisatie. Dit doe ik als consultant of hands on (project) manager.

De manier waarop uw organisatie aangestuurd wordt c.q. welk aansturingsmodel gekozen is, bepaald voor een grote mate het succes van uw organisatie. Daar ben ik heilig van overtuigd. Of er nu behoefte is aan meer efficiency, creativiteit of productie, de aansturing van mensen in uw organisatie hebben hier een grote bijdrage in.

&more over Ron

Vanuit ervaring in diverse branches en bedrijven, heb ik mijn kennis verrijkt en gezien wat goed werkt en vooral ook wat niet. Mijn aanpak kenmerkt zich door een duidelijke visie, hoge mate van taakvolwassenheid en de focus op samenwerking en verbinding.

Tot slot, organisaties zijn altijd in beweging en in verandering. Hierdoor ontstaan situaties waar doelstellingen en ambities van de organisatie, de medewerkers en de klant in lijn moeten komen. Geweldig zo’n uitdaging om samen op te pakken!

Mijn cases

Mijn skills