George de la Croix

Directeur, Manager, Senior HR professional

Collega’s, klanten en stakeholders een oplossing geven voor lopende issues.

Een scherp beoordelings- en inlevingsvermogen en het vermogen om eerlijke feedback te geven; ze maken mij tot een betrouwbare, betrokken partner. Ik ken een stevige achtergrond in HR.

Ik bouwde ruime ervaring op in uiteenlopende sectoren, waaronder de uitzendbranche en de technische industrie (drydock en rolling stock), zowel nationaal als internationaal. Tot aan mijn overstap naar zelfstandig ondernemerschap was ik onder meer werkzaam bij een beursgenoteerd, wereldwijd actieve hoge snelheidstrein ontwerper en fabrikant, die op het hoogtepunt 120.000 werknemers world wide telde. Ik bekleedde daar de functie van Internationaal Human Resources Director en heb jarenlang in nationale en internationale directie- en managementteams gezeten. Mijn huidige klanten zijn tevens in dezelfde en gerelateerde business werkzaam.

&more over George

Ik ben een all-round professional die op gelijkwaardig niveau klanten van professionele dienstverlening voorziet. Beschik over een servicegerichte instelling met een can-do en hands-on mentaliteit. Positief ingesteld, initiatief nemen, ondernemerschap tonen en netwerken, kenmerken mij, naast het politiek bewust zijn en diplomatisch kunnen optreden. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor mij. Hierdoor ben ik goed in staat om lange termijn relaties op te bouwen en een gedegen samenwerking tot stand te brengen. Hoge gunfactor, besluitvaardig, pragmatisch, humor en resultaat zijn kernwoorden die mij nader omschrijven. Ik ben tactisch operationeel, doelstellings- en resultaatgericht ingesteld. Ik ben iedere keer weer in staat om het gewenste resultaat te behalen.

Mijn motto is dat iedere volgende stap maakbaar is en voor iedereen geldt.

Mijn aanpak is gericht op actie en resultaat!

 

 

Mijn cases

Mijn skills

Mijn laatste blogs