Albin Ferwerda

Teamlead, Business-developer, Coach/ trainer

Ben jij op zoek naar Impact?

Ik sta voor leiderschap die de medewerker centraal stelt. Mijn doel is niet alleen om verandering teweeg te brengen, maar om een blijvende impact te creëren. Voor de Medewerker, de Organisatie en de Klant. Dit vanuit een creatieve mind-set waarbij ik graag buiten de gewenste kaders denk. Plezier en Positieve energie zijn de basis voor de juiste FLOW om te komen tot resultaat. Daar geloof ik in!

Als ervaren professional binnen de domeinen van Salesmanagement, Teamleiderschap, Coaching en Business development ben ik beschikbaar voor diverse interim opdrachten die gericht zijn op het versterken van teams en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties. Ik ben inzetbaar als Teamleider, Coach/ Trainer of Business developer, waarbij ik me richt op het stimuleren van prestaties. Het leiden van teams naar succes, het coachen van individuen voor groei en het verbeteren van Klantervaringen!

Mijn veelzijdigheid en bewezen trackrecord maken mij geschikt voor interim opdrachten waar een combinatie van leiderschap en ontwikkelingsgerichte benaderingen gewenst is. Ik ben klaar om mijn brede expertise en passie in te zetten voor organisaties die naast hun medewerkers ook de klant centraal stelt.

Bel me en laat ons verwonderen!

&more over Albin

Mijn skills

Mijn laatste blogs