Remco van Buren

Directeur, (Project)Manager, Consultant

Alles over de ontluikende wetenschap van het Bewustzijn. En alles over InsurTech.

Vooruitkijker, integrale denker, doener en veranderaar. Het ene oog gericht op de mens, het andere op het beoogde resultaat. Een betrokken en ervaren professional die houdt van complexe en strategische uitdagingen. Ik houd van vraagstukken waar veel van af hangt. Het moet bij mij echt ergens over gaan.

Mensgericht, hulpvaardig, rustig en bescheiden. Maar ook doortastend, volhardend en gericht op het resultaat. De rol die ik vervul zie ik als ondergeschikt aan de beoogde verandering. Ik vervul dan ook graag verschillende tijdelijke rollen: ik acteer als adviseur, inhoudelijk specialist, of als verantwoordelijk manager. Zowel bij corporates als in MKB. Ik verbind me graag langere tijd aan een opdracht, vaak op het snijvlak van business en IT.

&more over Remco

Mijn specialiteit?

Ontwikkelen van InsurTech en meer traditionele verzekeringsoplossingen, inclusief de hele IT-keten. Ik heb ruim 20 jaar lang bij verschillende grote verzekeringsmaatschappijen gewerkt en kleinere verzekeringsbedrijven, veelal op senior level. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende soorten veranderingsprocessen: strategy development, new business development, mergers & acquisitions, reorganisaties, product- en procesontwikkeling, organisatie- en cultuurontwikkeling, het opzetten van verzekeringsbedrijven, Insurtech en informatietechnologie. En mijn eigen bedrijf ontwikkeld. Alles omtrent het schadeverzekeringsvak, organisatie-ontwikkeling en IT kwam langs, inclusief het omgaan met complexe actuariële, compliance, risk, HR en juridische vraagstukken.

Mijn cases

Mijn skills