Personal- en teamcoach

Coach me.scan - we.scan

Door inzicht in beweging! Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Ieder mens beschikt over een aantal unieke natuurlijke talenten. Veel van die talenten blijven echter onbenut. Waarom? Omdat mensen vaak geen idee hebben dat ze over een bepaalde gave of capaciteit beschikken die ze wel van nature hebben meegekregen. Juist door deze onbekende en onbenutte talenten naar boven te halen kom je tot de ontdekking dat er zoveel meer mogelijk is dan wat je tot nu toe deed.

Ook binnen een team kan het verhelderend werken om deze inzichten naar boven te halen. Er ontstaat ruimte en begrip voor elkaar. Een nieuwe stap om met elkaar in verbinding en beweging te komen.

&more over Carin

Met mijn coaching leg ik het onzichtbare bloot. Het helpt mensen en teams de onderliggende redenen voor hun gedrag en acties te begrijpen. Er is ruimte voor trots en plezier maar ook ruimte voor kwetsbaarheden, pijn, verdriet en imperfectie. Door een veilige omgeving te creëren kunnen mensen zich kwetsbaar opstellen en zichzelf zijn. Dit bevordert open communicatie en groei van zowel de individu als het team.

Om dit te realiseren maak ik gebruik van de me.scan en we.scan. Meer hierover is te lezen op mijn website www.cvo-coaching.nl.

Deze instrumenten zijn door mij jarenlang ingezet bij Rabobank, mijn werkgever voordat ik eind 2022 koos voor het zelfstandig ondernemerschap.

Ik ben dit gaan doen omdat ik veel potentie en persoonlijk leiderschap verloren heb zien gaan door bescheidenheid, angst en een laag of verkeerd zelfbeeld. En dat terwijl ieder mens beschikt over zijn of haar eigen unieke kwaliteiten die van onschatbare waarde zijn. Mijn unieke kracht is het maken van verbinding, en het geven van (zelf)vertrouwen in een veilige setting. Ik maak het niet moeilijker dan het is en redeneer vanuit de basisbehoeften van de mens. En dat begint met veiligheid en vertrouwen.

Mijn skills