Patrick Berghout

Coach, Salesmanager

Het beste in mensen naar boven halen

In de rol als coach help ik individuen, teams en organisaties weer het vizier op scherp te stellen, zodat er weer ruimte ontstaat voor ontwikkeling. Gedreven te inspireren, te motiveren, te activeren en het beste uit mensen te halen. Komende uit de logistiek, FMCG en sales heb ik sinds enkele jaren mijn focus verlegd naar coaching.

Mijn ervaring op commercieel gebied en mijn passie voor coaching combineer ik nu als bedrijfscoach voor middelgrote en grote MKB- en familiebedrijven. Vanuit mijn salesmanagement achtergrond zie je vaak dat het gesprek op de afdeling start en van daar uit de samenwerking opgestart wordt.

Ik ben resultaatgericht met oog voor mens en organisatie. Creatief, empathisch en pragmatisch als het gaat om mensen weer in hun kracht te zetten.

&more over Patrick

Mijn kracht zit in het aanbrengen van balans tussen inhoud en proces. Ik verbind, breng mensen in beweging en ben open en eerlijk. Maak bespreekbaar wat voorheen onbespreekbaar was en oordeel niet. Laat mensen zich weer verantwoordelijk voelen en laten ervaren wat eigenaarschap is. Het doel is het realiseren van een verandering met betekenis.

Het resultaat van de samenwerking vanuit de medewerkers en teams gezien, is dat er weer meer werkgeluk is, meer positieve energie, meer verbinding en een betere samenwerking. En vanuit management- en organisatieperspectief gezien zal onze samenwerking bijdragen aan een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en personeelsverloop, betere team dynamiek en bedrijfsresultaten.

Mijn cases

Mijn skills

Mijn laatste blogs