Bedrijfscoaching

Het bedrijf Koppen Speelgoed is een groothandel in speelgoed voor iedereen. Rob Koppen is een hardwerkende ondernemer. Hierdoor ontstond steeds meer de behoefte om regelmatig te reflecteren en om ook wat tijd voor zichzelf te nemen. Af en toe even stil staan om daarna weer verder te rennen. Rob heeft mij gevraagd om hem te helpen bij zijn reflectie en daarmee meer plezier in zijn werk te krijgen en een betere leider te zijn van het bedrijf.

We zijn in gesprek gegaan

We hebben maandelijks afgesproken. Rob merkte dat hij teveel in zijn bedrijf aan het werk was en te weinig tijd vrijmaakte voor de taken waar hij echt energie van kreeg. Het leiden van het bedrijf kostte Rob op dat moment te veel energie. Hij had het gevoel dat hij teveel zelf moest doen en kon de medewerkers nog te weinig loslaten. Het mooie was wel dat het goed ging met het bedrijf. Rob merkte echter dat zijn energie aan het afnemen was en weer opgeladen moest worden.

Juiste energie gevonden en aanbeveling Rob Koppen, CEO

Door zelfreflectie en het ontsnappen uit de vicieuze cirkel krijg je andere ideeën en meer energie. Dit heeft ook weer tot het gewenste evenwicht geleid. Deze energie was ook direct voelbaar en de mensen om mij heen begonnen zelf ook weer met eigen ideeën te komen voor het bedrijf. Patrick en ik hebben ook samen gespard over teamontwikkeling. Vervolgens ben ik deze inzichten gaan toepassen binnen het team met een positieve uitwerking als gevolg. Ik heb hierdoor ook weer een ruimere kijk gekregen op mijn bedrijf.

← Bekijk alle cases

Patrick Berghout

Coach, Salesmanager

Meer over Patrick

Koppen Europe - Rob Koppen