Hoe creër je strategische meerwaarde?

Meerwaarde creëren voor leden NRCC. Als executive director van de Netherlands-Romanian Chamber of Commerce ondersteunde ik (Nederlandse) bedrijven door samenwerking, verbinding, kennis delen en het creëren van strategische meerwaarde.

Aanpak

Het creëren van samenwerkingsverbanden. Een voorbeeld daarvan is de samenwerking tussen een buitenlands investeringsfonds, een lokaal bouwbedrijf en een derde persoon die als bruggenbouwer fungeerde. De unieke kwaliteiten van deze bruggenbouwer vormden de ontbrekende en noodzakelijke verbinding tussen de andere twee bedrijven. Het investeringsfonds en het bouwbedrijf lagen qua taal en cultuur te ver uit elkaar. De bruggenbouwer had van beide branches kennis en sprak beide talen en culturen.

Tot de dag van vandaag werken ze nog steeds met elkaar samen en hebben ze inmiddels voor meer dan 100 miljoen euro zaken met elkaar gedaan. Voor de relatie en de inhoud tussen die twee blijft de bruggenbouwer nog steeds cruciaal.

Mijn &More factor

Mijn &more factor is zien wat er nodig is om een samenwerkingsverband tussen partijen te laten slagen. Soms ontbreekt er iets en moet er eerst iets toegevoegd worden om het mogelijk te maken. Mijn kracht zit in het kijken naar de kernkwaliteiten van bedrijven en personen en te bedenken wat je kunt bereiken als je die samenvoegt.

Aanbeveling Bas Hoekstra, Boardmember and treasurer of the Netherlands-Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Nuria was a very active executive director at the NRCC, her skills to organize events, to acquire and/or connect members of the chamber and to lobby on behalf of those members were exemplary. Under her executive leadership the NRCC grew significantly. It was a pleasure working with her.

← Bekijk alle cases

Nuria Simón Artigas

Manager, projectspecialist, bruggenbouwer en mensgerichte probleemoplosser

Meer over Nuria

Netherlands-Romanian Chamber of Commerce (NRCC)