Wil jij iedere dag fluitend aan het werk?

Kan jouw loopbaan wel een boost gebruiken?

December vorig jaar zijn we met een team van vijf coaches gestart met de begeleiding van ruim 130 deelnemers die aan hun loopbaan willen werken. Dankzij de subsidieregeling “NL leert door” was dit coachtraject voor de deelnemers helemaal gratis.

Hoe ziet ons programma eruit?

Ella, een van onze ervaren loopbaancoaches, vertelt er in deze video meer over:

Enkele reacties van deelnemers:

Inge: “Ik zat een jaar bij dit bedrijf en wist niet of ik nog wel wilde blijven. Ik miste iets, maar ik wist niet wat. Nu weet ik veel beter wat ik wil en dat heb ik ook tegen mijn leidinggevende gezegd. Het blijkt dat ik veel meer groeimogelijkheden heb bij mijn huidige werkgever. Ik blijf!”

Simone: “Ik werk al een paar jaar als receptioniste en wil doorgroeien. Ik deed mee aan het programma omdat ik wilde ontdekken wat ik nog meer leuk zou vinden. Het blijkt dat een baan in een ziekenhuis goed bij me zou passen. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik een opleiding tot medisch secretaresse ga volgen”.

Wil jij ook inspiratie in jouw loopbaan?

We kijken er naar uit om de volgende subsidieronde “NL leert door” weer honderden mensen te begeleiden. Geïnteresseerd? Meld je nu vast aan.

En kun je niet wachten? Ook zonder subsidie helpen we je graag tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Meer weten of in contact komen met een van onze ervaren loopbaancoaches? Bel ons op 085 – 401 10 13 en vraag naar Anita, Ella, Patrick, Sandy of Xander.

← Alle blogs