“NL leert door”

In december jl. heeft de overheid dankzij de subsidieregeling “NL leert door” mensen in de gelegenheid gesteld om gratis ontwikkeladvies te krijgen. Vanaf 1 december jl. begeleidt een team van coaches van 2C&More ruim 130 mensen (coachees) die zich willen oriënteren op hun loopbaan.

Aan de hand van een aantal digitale modules en gesprekken worden de coachees geholpen hun eigen vraagstukken op te pakken en een plan voor de toekomst op te stellen. Samen komen we verder in de vragen over hun talenten, kwaliteiten, ambities en dromen. Het levert hen inzicht, energie en actie op.

Het team heeft verschillende invalshoeken en kwaliteiten in huis en zet zo de coachees op het juiste spoor. En we doen meer! Zo zijn we bijvoorbeeld met enkele coachees in gesprek over een mogelijke detacheringsopdracht.

Gun jezelf ook die kans en sta stil bij jouw loopbaan. Dan weet je waar je gelukkig van wordt in je werk, wat het toekomstperspectief is in jouw beroep, wat je competenties zijn en welke mogelijkheden je hebt. Geïnteresseerd? Schrijf je nu alvast in voor een eventuele volgende subsidieronde die de overheid in 2021 beschikbaar stelt.

Voor meer informatie over ons programma of om je alvast aan te melden, kijk dan op de website “Regisseer je loopbaan“. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met een van onze coaches.

Coaches uit ons team zijn: Anita Suijkerbuijk, Ella van Toorn, Patrick Berghout, Sandy Riemers en Xander Bergsma.

Met passie en energie helpen we je naar nieuwe inzichten.

← Alle blogs