Outplacement

Ieder mens is uniek

Off-boarden van personeel is een uitdaging die heel serieus genomen moet worden. Daarom is een onderscheidend, kwalitatief solide outplacementtraject belangrijker dan ooit. Geen massale aanpak, maar een kostenbewuste groepsaanpak in combinatie met individuele begeleiding. Dat is wat het verschil maakt om duurzame oplossingen te vinden voor boventallige medewerkers.

Met outplacement van 2C&More begeleiden we deelnemers naar een vervolgstap die past. Door onze groepsaanpak in combinatie met individuele begeleiding, maken we voor deelnemers het verschil om samen met hen carrièrewensen te realiseren. Met onze gepassioneerde en creatieve professionals werken we planmatig aan toekomstperspectief met een uitstroomresultaat van gemiddeld 80%.

Door met ons samen te werken, laat je zien dat je goed werkgeverschap inhoud geeft door goede en professionele zorg voor je werknemers. Daarmee creëer je ambassadeurs van je huidige en oud werknemers.

We bieden een onderscheidend, solide en succesvol programma aan tegen marktconforme prijzen, uitgevoerd op locaties in de buurt van je medewerkers.

Programma aanbod

De programma’s kunnen in overleg op maat worden gemaakt en zijn gericht op inzet van zowel de kracht van het individu als ook de meerwaarde van een groep. Wij zorgen voor de juiste deskundigheid en ondersteuning. Aan de slag met 2C&More betekent: met elkaar in gezamenlijkheid, perspectief, persoonlijke ontwikkeling, transitie gereed en succes in de volgende stap.

Lees in de blog van onze partner George de la Croix een case over een maatwerk outplacementtraject.

Outplacement bij VDL Nedcar

2C&More is een van de aanbieders van outplacement bij VDL Nedcar. We hanteren we een flexibele- en persoonlijke aanpak, leveren maatwerk en hebben aandacht voor talentontwikkeling. Deze aanpak sluit aan bij de visie van VDL Nedcar.

Tijdens het outplacementtraject staan we stil bij het verlies van de baan en gaan we samen met de medewerker actiegericht aan de slag, zodat zijn loopbaan een goed vervolg krijgt. We zoomen in op wat de medewerker wilt, waar zijn talenten liggen, in welke functie en in welke omgeving hij het best tot zijn recht komt.

Ons flexibele aanbod bestaat:

  • een vaste loopbaanadviseur
  • vindbaarheid op de arbeidsmarkt en is het CV arbeidsmarktproof
  • mogelijkheid om een drietal workshops te volgen
  • cursus- en opleidingsmogelijkheden via onze opleidingstak 2Learn&More
  • mogelijkheid van afnemen assessment

De medewerker heeft de mogelijkheid om zelf een programma samen te stellen. Wat een medewerker niet kiest, wordt in persoonlijke begeleiding met de loopbaanadviseur gecompenseerd.

Meer weten over dit outplacementtraject of wat 2C&More voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en vraag naar George de la Croix of Patrick Berghout.