SOLVING

Stoeit u al een tijd met een schijnbaar onoplosbaar probleem of ziet u door veranderingen een toekomstig probleem ontstaan? De professionals van 2C&More helpen u met de juiste oplossing van deze vraagstukken.


Identificeren vraagstuk

De professionals van 2C&More ontrafelen voor u vraagstukken op het gebied van organisatievernieuwing, kostenbesparing en procesverbetering. Deze professionals stellen u in staat om op gestructureerde wijze het vraagstuk in uw organisatie te identificeren en de juiste oplossing te realiseren.


Definiëren vraagstuk

Nadat het vraagstuk is geïdentificeerd, helpen de professionals van 2C&More om de passende oplossing te definiëren. Zij plaatsen het probleem in een ander kader. Daarbij houden zij rekening met de context en bedrijfsdoelstellingen. De kracht van de professionals is dat ze de oplossing vanuit verschillende invalshoeken toetsen, zodat het binnen de organisatie breed gedragen wordt.


Implementeren en realiseren

Met een zuivere probleemstelling en een gedragen oplossing zal de professional van 2C&More zorgdragen voor een duurzame implementatie. Niet dweilen, maar de kraan dichtdraaien.