Oude liefde roest niet

Wij lazen met veel plezier en bewondering Albin’s introductie in de wereld van ZZP. Wij hopen dat jij er net zo van kunt genieten als wij deden.

Een keuze met !MPACT

Daar sta je dan, aan het einde van een lang bewandelende weg! 2023 was een roerend jaar in vele opzichten. Na 23 jaar dienstverband was de koek op. Het is als een gedoofd huwelijk. 23 Jaar die mij veel heeft gegeven in persoonlijke- en professionele ontwikkeling. En dat omgeven met een hoop werkplezier. Interpolis, een mooi bedrijf en merk. Zit je de rit uit of maak je alsnog de sprong? Een vraag waar ik enkele maanden mee heb mogen worstelen. Loskomen van een identiteit die je al die jaren hebt mogen lenen. Een cadeau om deze tijd voor jezelf te kunnen pakken. Een nieuwe splitsing om jezelf opnieuw uit te vinden en uitgestelde wensen te doen uitkomen. In welke richting ga ik me verder begeven? Wandel ik verder het verlichte pad af? Of kies ik toch voor het onverlichte pad waar de richting moeilijk te bepalen is.

Verstand vs intuïtie. Het verstand weegt de risico’s af en dwingt me naar het licht. Dit is de bekende weg die makkelijk te belopen is. Obstakels zie je van verre aankomen en iedereen op dit pad ziet jou in het volle licht wandelen. De intuïtie roept en trekt me toch het onverlichte pad op. Zoek het avontuur op! Stap uit je comfort en ga het risico aan! Zoek groei in het onbekende en wakker het vuur aan dat altijd in mij brandde! In het verleden als verzekeraar altijd met risico afwegingen bezig geweest. “Vermijd risico’s waar dat kan en verzeker ze als je ze niet zelf kan dragen”, is het credo! Nee, dit keer doe ik het anders! Ik ga het risico aan, ik pak een andere afslag. Is het verzekerbaar? Tot op zekere hoogte in beperkte tijd. Maar wat zal de wandeling mooi zijn. Mijn eerste stappen op het nieuwe pad bracht me bij een oude bekende….

Vanaf heden ben ik Partner bij 2C&more met mijn eigen bedrijf.

Ik ben beschikbaar voor interim-management opdrachten. Teammanagers rollen aan de kant van de klant in het publieke domein? Het bouwen aan en begeleiden van teams in excellente klantbediening. Daar wil ik mijn volgende stap nu gaan zetten.

Albin

← Alle blogs

Albin Ferwerda

Teamlead, Business-developer, Coach/ trainer

Meer over Albin