Kan SIRE wat anders gaan doen?

Met het hernieuwd gevonden besef van hoe gelukkig we kunnen zijn met onze vrijheid mag je toch hopen dat veel van de filmpjes van SIRE binnenkort niet meer vertoond worden. Gewoon omdat het niet meer nodig is.

Dat we niet teruggaan naar ‘Doe eens lief’, maar met elkaar blijven in een tijdperk van “Daslief”. Na een periode van individuele en gezamenlijke bezinning moet een appel aan fatsoen en omgangsvormen overbodig zijn. Is dat niet zo? Dan zijn we duidelijk niet geslaagd voor dit “examen”.

Deel je dit helemaal, deels of heb jij een andere mening?

Laat s.v.p. wat weten. Ik ben oprecht benieuwd naar jou en jouw verhaal.

In deze blogreeks verscheen eerder:

https://www.2cmore.com/2020/04/20/vrij-zijn-om-te-gaan-en-staan-waar-je-wilt-is-niet-vanzelfsprekend/

← Alle blogs