Eva van der Voorde

(Team)Coach

Begeleiden van mensen en teams in hun ontwikkeling

Een kameleon, zo zou je mij kunnen zien, gekleurd door diverse talenten, een multi-inzetbare specialist met focus. Rijke financiële- en commerciële ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn carrière bij de Rabobank in diverse functies. Ik ben een teamplayer met een goed ontwikkeld gevoel voor onderlinge verhoudingen.

Flexibel, enthousiast en mensgericht zijn kernwaarden die mij typeren. Ik werk gestructureerd en accuraat en kan goed plannen en organiseren. Ik ben een assertieve en energieke doorzetter. Als een spin in het web kun je dingen goed aan mij overlaten en werk ik graag samen met mijn collega’s toe naar een stip op de horizon zodat (commerciële) resultaten kunnen worden geboekt.

&more over Eva

Het beste kom ik tot mijn recht in een professionele, dynamische, klantgerichte organisatie waarbij complexiteit mij niet afschrikt. Bij voorkeur een omgeving waarin structuur, no-nonsense en werkvrijheid hoog in het vaandel staan. Waar ruimte is voor zakelijke- én persoonlijke doelstellingen en waar een open organisatiecultuur heerst, zodat men zich kwetsbaar durft op te stellen en persoonlijke interesse in elkaar voor iedereen gewoon is.

Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Als gecertificeerd NOBCO-coach met diverse coachopleidingen en -ervaring in mijn achterzak bezit ik de unieke eigenschap om mensen effectief met elkaar te laten communiceren waardoor ze elkaar in hun waarde laten en zo leren gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en talenten in plaats van deze te bestrijden.

 

Mijn cases

Mijn skills