Aansturing team adviseurs

Hoe het begon

In maart 2019 ben ik gestart bij Rabo Klantenservice als teamcoach. Als teamcoach Rabo Klanten Service (RKS) stuur ik een team adviseurs aan. De adviseurs begeleid ik bij hun ontwikkeling en ik stuur op KPI ‘s. Zowel persoonlijke doelstellingen als teamdoelstellingen.

Altijd kritisch maar opbouwend. Altijd op zoek naar de dialoog. Altijd mensgericht.

Hoe ik dat doe

Ik doe dit door regelmatig van pet te wisselen. Ik draag afwisselend de pet van manager, leider, coach en ondernemer.

Met de pet op van manager, ken en bewaak ik de teamresultaten en zorg ik voor een planmatige en gerichte sturing om deze te realiseren.
Met de pet op van leider, draag ik op inspirerende wijze het RKS beleid uit en verbind ik mijn teamleden. Daarmee draag ik met mijn team maximaal bij aan de doelen van RKS.
Met de pet van coach op, coach ik met de resultaten als vertrek- en eindpunt. Ik ben een Businesscoach en ik focus enerzijds op (gespreks-)vaardigheden en anderzijds op gedrag en eigenaarschap bij medewerkers
Met de pet op van ondernemer, schep ik een cultuur waarin verbetering centraal staat. Ik haal ideeën op zodat deze kunnen worden uitgewerkt tot concreet verbetervoorstel.

Samen bereiken we meer

Het team staat voor samen meer willen bereiken door ervaringen te delen, behulpzaam te zijn naar elkaar en in verbinding te staan.

Dit team laat stabiele resultaten zien waar mogelijkheden zijn voor groei, zowel zakelijk als persoonlijk. Basis is op orde, nu is het tijd voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling. De pet van leider en coach staat in deze rol wat vaker op en laat dat nou net zijn wat ik het liefste doe!

← Bekijk alle cases

Eva van der Voorde

(Team)Coach

Meer over Eva

Rabobank RKS (Rabo KlantenService)