Veel van de wereld zien en leren

Als interim professionals zien we veel van de wereld. Soms door daadwerkelijk te reizen, andere keren door bij veel verschillende organisaties binnen te mogen kijken en een tijd lang mee te reizen richting hun doelen. In dit blog, het reisverslag van onze partner Ilse Heinsman.

Dat Ilse een hang heeft naar avontuur en ontdekken is bekend bij wie haar kent. Reizen en ontdekken doet zij al van jongs af aan. Maar ook tussen de vakanties door trekt zij erop uit. 

Ilse: Mijn drang naar avontuur werd door de jaren heen onder andere vervuld door deelnames aan vele auto rally’s. Altijd werden deze georganiseerd in het belang van goede doelen. Het bracht mij ver en veel. Van de Noordkaap tot de Amalfi-kust. Iedere rally bleek steeds weer een avontuur. Ieder van deze avonturen brachten eigen uitdagingen met zich mee: niet opgeven, snel schakelen (zowel in de auto als mentaal), aanpassen aan veranderende omstandigheden en het vormen van een high-performing team.

Ik val en sta weer op, ik overleg, onderhandel, sluit deals en ga door. Iedere keer streef ik naar verbetering. Zo willen mijn mede-deelnemers en ik niet alleen werven voor goede doelen, maar ook een voorbeeld zijn in het werkelijk ondersteunen van goede doelen.

Als deelnemer aan de rally’s leerde ik veel dat ik dagelijks toepas. Ambitieuze doelen nastreven en volop genieten van prachtige reizen. Voor mij is dat een ideale combinatie.

Alles wat ik leerde en leer neem ik mee in mijn interim opdrachten. Uitdagingen aangaan, complexiteit opzoeken, wendbaar en voorbereid op veranderingen zijn. Mijn teamleden uitdagen en ervoor zorgen dat er een sfeer vol goede spirit en energie heerst, waar ‘work hard, play hard’ geldt. Mensen de ruimte bieden en er voor ze zijn wanneer zij me nodig hebben.

Binnen 2C&More is één van de pijlers waarop wij werken, de Zuid-Afrikaanse cultuurfilosofie Ubuntu: Ik ben omdat wij zijn. Die overtuiging van de verbinding tussen mensen en het belang daarvan past perfect bij hoe ik in het leven sta.

De samenwerking met anderen heb ik zo geregeld dat ik mijn werkgeluk zelf kan opzoeken. Mijn recent afgelopen opdracht als manager bij CZ paste daar ook mooi bij. Met veel plezier en met fijne collega’s hebben we goede resultaten geboekt. Na een korte break tijdens de feestdagen start ik met veel zin en energie aan mijn volgende opdracht als manager Sociaal – Medische Zaken bij UWV. Deze opdracht is in samenwerking met EY tot stand gekomen. Met een pijler als Ubuntu zijn we bij 2C&More nogal van het samenwerken en talent delen.

Hoe denk jij over de verbinding met andere mensen? Geloof je erin en handel je ernaar of spreekt het jou niet aan?

Hartelijke groet, Ilse

← Alle blogs