Lig jij als MKB-ondernemer ’s nachts wakker?

Lig je als MKB-ondernemer ’s nachts wakker met vragen als “Wat gebeurt er allemaal?”, “Welke kansen zijn er voor mijn bedrijf?” of “Hoe overleeft mijn bedrijf überhaupt deze periode?”

Je kunt al die vragen in je eentje proberen te beantwoorden. Is het niet aantrekkelijker dit te bespreken met een business partner die meedenkt? Een business partner die samen met jou optrekt en meedoet als dat nodig is?

Heb je behoefte aan een bedrijf dat zo werkt en je vooruit wil helpen?
Bel dan om een afspraak te maken, dan starten we met luisteren naar elkaar. Dat kost je alleen tijd en verder niets.

Meer weten of een afspraak maken? Bel Walter Pelgrims op 06 – 83 55 44 22.

Waarom doen we wat we doen?
Bij 2C&More werken we vanuit de Zuid-Afrikaanse cultuurfilosofie Ubuntu. Vrij vertaald betekent het: Ik ben, omdat wij zijn. We hebben de sterke overtuiging dat we als mensen verbonden zijn met elkaar en geloven in wederkerigheid. Dit is de grondslag voor ons dagelijks handelen. We sluiten echt aan bij mensen en hun bedrijven en hebben een onuitputtelijke drang om te ondersteunen bij de door hen gewenste ontwikkeling. We staan klaar met raad en daad, luisteren oprecht naar wat je vertelt en geven het zetje om verder te komen. We staan aan je zijde, we doen mee als het nodig is. We zijn er even of voor langere tijd, het is maar net wat nodig is om samen verder te komen. We begrijpen de economische wetten die gelden en zoeken de balans tussen gericht zijn op de mens en oog hebben voor de zakelijke belangen. We boeken resultaat op een prettige manier.
Ik ben, omdat wij zijn.

Solving by 2C&More, an Ubuntu powered company.

← Alle blogs