Laat wat van je horen

Je hebt het in mijn blogs van de afgelopen periode al kunnen lezen, ik heb de wijsheid niet in pacht. De teksten zijn niet geschreven door een helderziende. Ze zijn opgesteld door een mens waarvoor er meer mysteries zijn dan antwoorden. En iemand die van dit gegeven geniet in de volle overtuiging dat het niet onze rol is om te beheren en overheersen, maar om onderdeel te zijn van een groter geheel. Hoe verschillend we ook zijn, we horen bij elkaar.

Niet weten betekent niet, dat je er niets bij voelt, dat doe ik namelijk wel. Ik voel dat wij, de huidige bewoners van deze aardbol de aanleiding en gelegenheid hebben iets bijzonders te doen. Grote dingen, kleine dingen, zaken die we alleen met z’n allen kunnen oppakken en zaken die we voor onszelf beslissen, zoals voortaan 3 dagen per week vanuit huis werken, voortaan de boodschappen voor je buren te regelen en altijd wat liever te zijn voor mensen in de zorg.

Ik ben oprecht benieuwd wat jij anders gaat doen en stel het erg op prijs wanneer je dit deelt. Jouw (re)actie kan anderen weer helpen een beeld voor zichzelf te vormen en tot bewuste besluiten te komen. Doe je mee of ben je toeschouwer?

Laat s.v.p. wat weten. Ik ben oprecht benieuwd naar jou en jouw verhaal.

In deze blogreeks verscheen eerder:

https://www.2cmore.com/2020/04/30/jij-en-ik/

← Alle blogs