Hulde aan Arjen Lubach

Er blijkt een enorm behoefte te bestaan om ongenuanceerde informatie te delen via social media. Zonder de moeite te nemen zich te (laten) informeren worden met de volumeknop op maximum meningen en persoonlijke waarheden rond getoeterd. We mogen in dit land oprecht dankbaar zijn dat we Arjen Lubach hebben. Met zijn redactie doet hij de moeite om zaken te onderzoeken en een onderwerp van meerdere kanten te belichten. Of je het nu met hem eens bent is niet het meest relevant. Feit is dat een onderwerp vanuit meerdere kanten belicht wordt en je beeld minimaal verrijkt wordt met inzichten.  

Wat vind jij? Wordt er voldoende moeite gedaan om zaken te doorgronden voor we ons een mening vormen? Of nemen we te veel stelling op basis van aannames?  

Laat s.v.p. wat weten. Ik ben oprecht benieuwd naar jou en jouw verhaal.

In deze blogreeks verscheen eerder:

← Alle blogs