Herken jij het gevoel van onzekerheid?

Van dag tot dag leven en nog geen idee hebben hoe jouw wereld er uit zal zien over een paar maanden?

Emoties gieren door het land. Saamhorigheid, angst, verdriet, hoop, het zijn er een paar in een bijna onuitputtelijke rij. Natuurlijk zijn deze emoties niet nieuw, ze waren er eerder ook al. Wat anders is, is de intensiteit en onderlinge verdeling.

Natuurlijk zijn al die emoties nu heftiger, want de huidige crisis is iets wat voor bijna alle inwoners van dit land onbekend is. Hoe gelukkig we onszelf mogen prijzen met de vrede van de afgelopen decennia wisten we al. Anders is dat we dit nu ook voelen. Het verandert ons. De vraag of die verandering tijdelijk of structureel is, is een interessante.

Wat zal er volgens jou anders worden dan dat wij gewend waren? Wat raakt jou persoonlijk en hoe ga je daarmee om?

Laat s.v.p. wat weten. Ik ben oprecht benieuwd naar jou en jouw verhaal.

← Alle blogs