Gedecentraliseerde autonome organisaties

Gedecentraliseerde autonome organisaties veranderen de arbeidsmarkt voor goed. Heb je al gehoord over Decentralized autonomous organization (DAO’s)? Of werk je hier al in? DAO’s zijn een logisch gevolg van de huidige ontwikkelingen in de markt. Wat maakt DAO’s zo interessant? Natuurlijk het fenomeen op zich. We zien veel centraal geleide organisaties deze beweging maken om zo aan de behoefte van de klant anno nu te kunnen voldoen. Verder is zeer interessant om te zien hoe DAO’s werken en hoe ze de arbeidsmarkt voorgoed veranderen. Waar DAO’s in eerste instantie met het vaste personeel bemenst werden, lijkt nu de tijd aangebroken dat talentvolle mensen op projectbasis aangetrokken worden. Dat is veel logischer vanuit de behoeften van de klant en de werkgever. En het is wat steeds meer talentvolle mensen zelf ook willen.

← Alle blogs