Werken aan de beste versie van jezelf

Sta jij ’s ochtends al op met een hoofd vol gedachten? Ben jij aan het einde van de werkdag uitgeblust? Wil jij ’s ochtends vol energie de dag beginnen en de beste versie van jezelf zijn? En aan het eind van de werkdag nog net zoveel energie over hebben. 

Veerkracht speelt hier een belangrijke rol in. Weten wat energie kost en wat energie geeft? We checken geregeld of de batterij van onze telefoon goed is opgeladen. Maar hoe zit het met onze eigen batterij? Hoe vaak checken we ons energieniveau en hoe zorgen we dat we tijdig opladen? Of wachten we tot ons lichaam duidelijk signalen geeft waar we niet meer om heen kunnen?

In deze training leer je welke simpele stappen je dagelijks kunt zetten om te werken aan veerkracht. Je leert hoe je je eigen batterij kunt opladen en hoe om te gaan en te herstellen van lastige en uitdagende situaties. Zo kan jij in veranderde omstandigheden in harmonie blijven en de juiste ow behouden, het beste uit jezelf blijven halen en energieverlies voorkomen. Het zijn eenvoudige tools en technieken die je dagelijks kunt gebruiken en overal toepassen. Zo bereik je dat je jouw doelen realiseert met meer gemak en plezier.

Wat kun je verwachten?

Samen werken we aan het vergroten van je veerkracht en energie door:

Wat kan deze training jou opleveren?

Het programma

Het programma bestaat uit 7 coachsessies. Tijdens de sessies leer je wetenschappelijk onderbouwde en bewezen HeartMath technieken. Je ontvangt een werkboek en opdrachten waarmee je aan de slag kan. Met de app en sensor die je ontvangt voor op je smartphone kun je oefenen en ervaren wat stress voor effect heeft op je fysiologie. Voorafgaand en na afloop van de training vul je een vragenlijst in waarmee je een beeld krijgt van je welbevinden op dat moment. Deze vragenlijsten maken inzichtelijk wat de training heeft opgeleverd.

Als gelicenseerd HeartMath Coach maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde programma van HeartMath.

Locatie

Online, persoonlijk of incompany.