Weet jij al wat je wilt worden?

Piloot, brandweerman of verpleegkundige? Als kind weet je vaak maar al te goed wat je zou willen worden. Maar als je ouder wordt, is het vaak niet altijd zo duidelijk meer. En zeker niet als de context ineens drastisch gaat veranderen je op zoek wilt of moet naar de volgende stap in je loopbaan.

Het doel van de training is om je een stap verder te helpen in je eigen ontwikkeling. We nemen je mee en geven je het comfort waardoor je met overtuiging de volgende stap in je loopbaan kunt zetten.

Wat kun je verwachten?

We begeleiden je van A-Z bij het vinden van een nieuwe baan. Of het nu gaat over het vinden van je talenten, het opstellen van een goed CV, het schrijven van een pakkende motivatiebrief, je LinkedIn profiel optimaliseren of je sollicitatievaardigheden opfrissen, het komt allemaal aan bod en we begeleiden je. Maar….. we bieden meer! Want hoe vitaal ben jij op dit moment? En hoeveel vertrouwen heb jij in de toekomst? Zijn er belemmerende overtuigingen? Ook hier gaan we je bij helpen. En tenslotte voegen wij graag de daad bij het woord en brengen we je aan tafel bij twee potentiële werkgevers of opdrachtgevers.

Voor wie is de training?

Voor iedereen die vele jaren gewerkt heeft voor zijn/haar werkgever en denkt aan verandering (latent/actief zoekend). En voor iedereen die boventallig geworden is.

Opzet training

Een praktische online training met bruikbare praktijk informatie, praktijkopdrachten, veel doen, leren en ervaren.     

Voorbereiding

We gaan je LinkedIn profiel optimaliseren, zorg er voor dat je in ieder geval een profiel aangemaakt hebt. De rest behandelen we tijdens de training.

Duur

Deze online training heeft een doorlooptijd van 4 weken, waarbij je 2 bijeenkomsten van elk 1,5 uur per week hebt. We proberen die zoveel mogelijk op 2 dagen achter elkaar te doen, dus bijvoorbeeld maandag en dinsdag 1,5 uur.

Locatie

Online via Teams.