People & jobs

Vraag en aanbod in de arbeidsmarkt bij elkaar brengen

Dat doen we in de meest brede zin. Of het nu gaat om het leveren van tijdelijke arbeidskrachten, het werven en selecteren van vast personeel, begeleiding van medewerkers in een outplacementtraject of alle overige HR-Services, bij 2C&More ben je aan het goede adres. Dit aanbod maakt ons niet uniek; door de manier waarop we met je samenwerken, en de resultaten die we boeken, maken we echt het verschil.

 

Interim & Detachering

Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging op een belangrijke functie? Heb je extra kracht nodig om succesvol te kunnen veranderen? Met interim en detachering bieden wij een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. We ontzorgen je met die professional die past bij jouw organisatie.

Werving & Selectie

Heb je (snel) nieuw vast personeel nodig? Dan is werving en selectie de uitkomst! Wij werven medewerkers die bij jouw bedrijf passen en die direct voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst komen. Door onze expertise en ons netwerk helpen wij je om precies de juiste mensen te vinden in elk vakgebied.

Outplacement

Er komen vaak heel veel mensen tegelijk op de arbeidsmarkt. Daarom is een onderscheidend, kwalitatief solide outplacementtraject belangrijker dan ooit. Geen massale aanpak, maar een kostenbewuste groepsaanpak in combinatie met individuele begeleiding. Dat is wat het verschil maakt om duurzame oplossingen te vinden voor boventallige medewerkers.

&more over Outplacement

HR-Services

Medewerkers vormen het menselijk kapitaal van jouw organisatie. Je wilt altijd optimaal aandacht aan hen schenken. Sommige zaken kun je prima zelf oppakken, bij andere onderdelen is het juist goed om professionele ondersteuning in te huren. De specialisten van 2C&More zijn snel vertrouwd met je bedrijf en helpen je graag bij alle onderdelen van personele vraagstukken en de uitvoering ervan.