Millennials

Kijk jij over 20 jaar terug op je leven met de gedachte: “Hoe ben ik hier toch terecht gekomen?” Overkomt het jezelf of pak je zelf de regie? Zelf regie over jouw leven kunnen nemen is doel 1 van deze training. Daarnaast helpen de trainingen je om het beste uit jezelf te halen.

Je bent jong en zit vol met ideeën en wensen. Ook over je werk. Je ziet wat beter kan, of beter moet. Je wilt je inzichten delen en anderen helpen. Maar…hoe pak je dat eigenlijk aan? De meeste van je collega’s werken er al veel langer en hebben meer ervaring. Weten hoe je het voor elkaar krijgt om een echt waardevolle bijdrage te leveren is doel 2 van deze training.

Hoe gaan we de doelen bereiken?

We gaan je helpen ontdekken waar jouw werkelijke potentieel ligt. Dit vormt de basis om te komen waar jij zelf naartoe wilt en vergroot jouw kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw omgeving.

De onlinetrainingen zijn speciaal op jouw situatie en behoefte ontwikkeld. Daarnaast zijn de trainers erop gericht om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Hun kennis en ervaring hebben zij opgedaan op het allerhoogste niveau binnen de topsport. Zij helpen je jouw echte potentie te ontdekken en hoe dit het beste te ontwikkelen is.

Opzet trainingen

Rondom diverse thema’s maak je op verschillende manieren kennis met je kwaliteiten. Je ervaart vanaf het begin de kracht van onze werkwijze. Waarbij we je leren gebruik te maken van jouw talenten. Je leert in deze opleiding ook je eigen veerkracht en adaptatievermogen kennen. Door alle kennis en kunde die  je ontwikkelt kom je in jouw kracht te staan en bereik je jouw grootste toegevoegde waarde voor anderen.

De training is opgebouwd uit veel korte praktische opdrachten en oefeningen.

Onze trainingen bestaan uit modules die los te volgen zijn. Deze modules vullen elkaar aan, waardoor je ook een compleet programma kunt volgen. De volgorde van de modules kies jij zelf. Ook hierbij ben jij in controle. Advies nodig om te bepalen welke training(en) het beste bij jou passen? Ook daar helpen we je graag bij!

Duur per training

Eén dagdeel

Setting training

Vanuit een vertrouwelijke sfeer gaan we online en virtueel met elkaar in gesprek. In de praktijkopdrachten krijg je inzichten die je direct kunt toepassen in je werk.

Voorbereiding

Je wilt een effectief training met een hoog leerrendement. Enige voorbereiding op de training is gewenst.

De modules:

Module 1 “Inzichten vanuit de topsport

Het kennen van balans en disbalans bij jezelf. Je stelt een concreet plan van aanpak op om de juiste balans te vinden. Regie en overzicht in je leven zorgen voor interne rust en focus.

Module 2 “Op het podium met een bronzen plak”

Trainers die jou helpen, het hoogst haalbare na te streven. In een veilige omgeving kun je direct toepasbare informatie leren omzetten in resultaat tijdens praktijkopdrachten.

Module 3 “Samen voor goud”

Training waarbij je leert de ervaringen en inzichten van andere generaties in te zetten. Aan de hand van praktijkopdrachten laat de trainer je zien hoe je deze informatie direct kan toepassen.

Module 4 “Ga uit van je eigen kracht en win”

De trainer helpt je te herkennen en erkennen waar jouw kracht zit. Bovendien leer je de kracht van jouw team te ontdekken. Hoe kun je op basis van eigen kracht “het potje” winnen?

Module 5 “Kleedkamertaal of interview. Je taal aanpassen”

De trainer helpt je inzicht te geven in je doelgroep en hoe hiermee te communiceren. Aan de hand van
praktijkkennis en– voorbeelden ga je direct aan de slag met praktijkopdrachten.

Module 6 “Beter worden door tegenslag”

De trainer deelt informatie en praktijkvoorbeelden van mensen en teams die tegenslag hebben omgezet in ontwikkeling. De gedeelde kennis oefenen we direct in praktijkopdrachten.