2C&More Leerfabriek

“Je hoeft niet goed te zijn om te beginnen, je moet wel beginnen om goed te worden”

2C&More Leerfabriek 

In de Leerfabriek werken we samen met bedrijven die geloven dat jongeren de talenten en leiders van de toekomst zijn. Bedrijven sluiten zich bij ons aan als klantpartners en zetten voor een vastgestelde periode jongeren in binnen hun organisatie. In die periode worden de jongeren begeleidt door de 2C&More Leerfabriek in hun professionele ontwikkeling en voeren ze een functie uit binnen de organisatie van de klantpartner. Zo leren jongeren veel over de organisatie en over de mogelijkheden daarin voor hen. Na de initiële periode kunnen zij overgenomen worden door de klantpartner of schuiven zij door naar een volgende klantpartner. Zo ontstaat een carrousel waarin jongeren en klantpartners elkaar leren kennen en helpen ontwikkelen.

Jongeren 

Voor jongeren betekent dit dat zij kennis maken met verschillende organisaties, leren waar ze goed in zijn en waar hun toegevoegde waarde ligt, wisselende projecten waar ze hun bijdrage aan leveren en in de praktijk leren, maatschappelijk betrokken zijn en bouwen aan hun carrière en netwerk. Een unieke combinatie waarin jong talent zich graag ontwikkeld. 

Klantpartner 

Klantpartners hebben voor een afgesproken periode verschillende jongeren bij zich werken, ze dragen bij aan de ontwikkeling van deze talenten, creëren ambassadeurs voor hun organisatie, staan vooraan om nieuw talent aan zich te binden en dragen bij aan maatschappelijke thema’s. Dat allemaal terwijl er mooi project uitgevoerd wordt binnen de organisatie. 

Maatschappelijk 

De jongeren zijn daarnaast onderdeel van een squad: een groepje (jonge) professionals met hetzelfde aandachtsgebied, bijvoorbeeld procesmanagement of online marketing. In de squad leren ze van elkaar en van de ervaren professionals uit de 2C&More organisatie.  

Ook dragen ze iedere 6 maanden bij aan een Solving opdracht met een maatschappelijk karakter. Hierdoor zijn zij in staat om ook hun maatschappelijke impact te vergroten en de wereld beter achter te laten dan die nu is. Natuurlijk in samenwerking met onze klantpartners, vanuit de missie om zo hun maatschappelijk impact te vergroten. 

 Talent binnenhalen? 

Samen met elkaar de toekomst vormen door jongeren een kans te geven om ons te helpen. Juist door onze kennis en ervaring over te dragen. Mooier kan het niet!