COACHING

De coaches van 2C&More halen het allerbeste in mensen naar boven. Samen met u gaan onze coaches aan de slag. Ze zijn onder andere gecertificeerd voor Lean, Six Sigma, MBTI, NLP, Hexagoon, etc.


Executive coaching

Wat goed gaat in de directiekamer komt zichtbaar tot leven in de organisatie. Behoefte aan een sparringpartner om te werken aan zelfkennis en zelfinzicht op persoonlijk en functioneel niveau? De executive coaches van 2C&More staan klaar om u te helpen.


Team coaching

Wilt u een team versterken? Loopt een team achter in resultaten? Is er onvrede onderling? De coaches van 2C&More stellen teams in staat de op voorhand afgesproken resultaten te realiseren. Vanuit inzicht in de individuele kwaliteiten van de teamleden wordt gezocht naar wat zij aan het geheel kunnen bijdragen en hoe zij zelf verder kunnen groeien. Het gevolg? Een sterk team dat plezier heeft in presteren.


Outplacement

Is er sprake van een reorganisatie, een onoplosbaar arbeidsconflict of een vastgelopen carrière? Wellicht overweegt u een outplacementtraject. De coaches van 2C&More zorgen voor persoonlijke begeleiding van uw medewerker bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

 

 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

 

De afdeling heeft een enorme inhaalslag gemaakt aan de hand van een van de coaches van 2C&More. Door verbinding te leggen met medewerkers, medewerkers in hun kracht in te zetten en uit te dagen om nieuwe initiatieven te nemen en het team te laten groeien beweegt de afdeling zich van een achterstandspositie naar een koploper.

HEIDI VAN WOUDENBERG

Rabobank
Met oog voor detail en veel inspiratie heeft de organisatie een verbeterslag gemaakt resulterend in ontwikkeling en groei van teams en individuele medewerkers.

KEES VERHOEVEN

Syndion