Sparringpartner voor ondernemers

Net zoals elk persoon heeft een DGA of MKB-ondernemer ook behoefte aan sparren, coaching, advies en ideevorming. Vanwege hun rol binnen het bedrijf kunnen ze daar niet altijd alles bespreken, terwijl ze vaak wel bruisen van ideeën en een hoop aan hun hoofd hebben. Soms zijn de onderwerpen waarmee ze te maken krijgen vertrouwelijk van aard, onbekend of gewoonweg niet in het vizier (blind spot) van de ondernemer. Dan is het fijn wanneer ze een sparringpartner hebben.

Ik vind het fantastisch om die sparringpartner voor verschillende ondernemers te kunnen zijn.

Hoe werkt dit?

Vaak beginnen we met een kop koffie en praten over wat ons zoal bezig houdt. Door oprechte interesse, vertrouwen in elkaar en gespreksvaardigheden 😉 komen we dan altijd wel op het probleem of de ambitie uit. Door mijn brede ondernemerservaring, coachvaardigheden en andere kijk op zaken wordt het al snel een interessante ontmoeting.

Omdat ik vanuit brede kennis én ervaring kan praten, kan ik al snel van toegevoegde waarde zijn als gesprekspartner. Ik kan bij een probleem of ambitie ontzorgen, helpen of daarvoor een samenwerking op touw zetten. Dat is maatwerk en wordt ook als zodanig met elkaar georganiseerd.

Steven Covey: houd de zaag scherp!

Lange termijn relatie, business partnership

Ik geniet ervan om samen met ondernemers op te lopen en ze te helpen wanneer ze dat willen. Dat kan zijn van kleiner personeelsgerelateerde zaken tot het ontwikkelen van new business of reorganisatie. Lekker maatwerk, zoals ondernemen vaak is.

Ik nodig ondernemers van harte uit om eens een kop koffie te komen drinken. Wie weet waar het toe leidt.

← Bekijk alle cases

Dion Arends

Directeur, Coach, Interim manager

Meer over Dion

Diverse DGA's en MKB-ondernemers