De overstap naar overheid!

We heten Jan-Willem de Vries van harte welkom bij 2C&More.

We konden dit heugelijk nieuws niet beter vieren dan op de roof top, uitkijkend over ‘zijn stad’. Ben je op zoek naar een masterclass over Haarlem 😉, dan ben je bij Jan-Willem aan het juiste adres. Hij is een fanatiek fietser en hij kan geanimeerde verhalen vertellen over bijzondere schaatstochten in Scandinavië. Als neventaak vervult hij de rol van scriptiebegeleider en geeft hij trainingen om talent in beweging te zetten.

Zijn CV verraad zijn voorliefde voor het werken binnen organisaties aan de klantcontact zijde. Na een ruime carrière bij veel commerciële bedrijven, hebben we bij 2C&More voor hem het bruggetje kunnen maken naar een opdracht binnen de overheid. Een al lang gekoesterde wens van Jan-Willem gaat hiermee in vervulling. In deze match kwam het netwerk van 2C&More en het vakmanschap van Jan-Willem op perfecte wijze samen.

Bij ‘Organisatie en Personeel Rijk’ gaat Jan-Willem in de rol van Teammanager/coach P-Direkt aan de slag, om zowel zijn team te managen als bij te dragen aan de transitie binnen de organisatie. Zijn team fungeert als een kenniscentrum. De medewerkers beantwoorden telefonisch, via mail of per chat de vragen van Rijksambtenaren op het gebied van personeel en administratie en voeren mutaties uit in het personeelssysteem.

Zijn team gaat in Jan-Willem een coachende leidinggevende ontmoeten die alle skills in huis heeft om het team op professionele wijze verder te ontwikkelen. Voor Jan-Willem is hard werken in combinatie met gezelligheid een voorwaarde om successen te boeken. We wensen zowel zijn team als Jan-Willem dan ook veel werkplezier toe!

Team 2C&More

← Alle blogs