Solving ‘De Samensmelting’

Op donderdag 16-11 heeft onze Solving thema avond plaatsgevonden over de toegevoegde waarde van de combinatie tussen jong en ervaren professionals. Met 35 jonge en ervaren professionals zijn we in gesprek gegaan over de verschillen en hoe we complementair zijn aan elkaar. Hier kwamen mooie inzichten uit!

Een voorbeeld daarvan is dat ervaren professionals het fundament en het waarom kennen van een model of oplossing en jongere professionals experts zijn in het toepassen van deze oplossingen. Samen kunnen zij zowel de oplossing zelf als de toepassing ervan optimaliseren. Denk hierbij aan het leren van een vaardigheid. Ervaren professionals weten erg goed hoe je dit leert en jongere professionals weten (beter) hoe je deze vaardigheid kunt toepassen.

Vanuit deze mooie inzichten gaan we als 2C&More verder om jongere en ervaren professionals nog meer waarde te laten toevoegen. Heb je een casus of probleem waarin de inzichten van jongere en ervaren professionals juist van toegevoegde waarde kunnen zijn? We horen het graag en helpen je verder.

← Alle blogs