Ik geloof dat de huisartsen weer een normale werkdruk kunnen gaan ervaren

Ik wil in mijn stageperiode bijdragen aan het verbeteren van de eerstelijns zorg in Nederland. Bij 2C&more loopt op dit moment een project om de huisartsen te ondersteunen bij hun vraagstukken. Dat kan van performance management tot HR-beleid zijn. Bij 2C&more wordt anders naar de factor ‘arbeid’ gekeken. Dat intrigeert me en maakt me enthousiast om tijdens mijn stage hieraan een bijdrage te leveren. Bij 2C&more begeleiden ze interim professionals, trainen en coachen ze en pakken ze vraagstukken beet op een ‘Solving’ manier.

Wie ben ‘ik’ in dit verhaal?

Ik ben Britt van Riel, 23 jaar en 4de jaars Ondernemerschap en Retail student op de Avans Hogeschool in Breda. Vanuit Avans mag ik een innovatievraag stuk gaan bedenken. Hierbij spreekt het mij aan om een bijdrage te leveren aan de werkdruk bij de huisartsen. De eerstelijns zorg moet ‘echt’ verbeterd worden!

Hoe ik dat samen met 2C&more ga doen?

Volg mijn ontwikkelingen op de socials van 2C&more.

Wil jij me iets laten weten dat interessant kan zijn voor mijn stage, dan ben ik daar ontzettend blij mee. Je mag dat mailen naar Britt@2cmore.com

← Alle blogs