10 jaar 2C&More

Februari 2011

Eén bedrijfje. Twee mensen op een zolderkamer.
We hadden clean sheets, leuke plannen over hoe we anderen konden helpen en …. we hadden enorm veel lol. Er waren ook veel mensen die ons probeerden te overtuigen van hoe gek we wel niet waren. Het is toch idioot om midden in een crisis van start te gaan. Wij denken er anders over en gaan aan de slag met ons bedrijfje. Het was een heerlijke tijd.

Februari 2021

Een groep van bedrijven. De twee mensen zijn nu onderdeel van een grote groep mensen. De zolderkamer werd al snel te klein en vervangen door kantoren/clubhuizen in het land. In de loop der jaren zijn we veel interessante partners tegengekomen. Het is een heel divers gezelschap qua opleidingen en achtergrond. Wat iedereen deelt is een set van normen en waarden, die voor ons samenkomen in de Zuid-Afrikaanse cultuurfilosofie: Ubuntu, “ik ben omdat wij zijn”. Onze drive is onverminderd het helpen van anderen en ……… we hebben enorm veel lol.

In een periode van 10 jaar maak je natuurlijk veel mee. Van zeer dierbaren die je ontvallen, mensen die overlijden en toch onverminderd onderdeel zijn van ons bedrijf. Tot extase van geluk, omdat een onmogelijk te behalen resultaat toch behaald is. En omdat klanten laten merken welke bijdrage wij mochten leveren aan hun ontwikkeling. En heel veel gelukkige dagen die tussen deze werelden zitten.

Bovenal zijn we enorm dankbaar. Dankbaar voor alle schitterende mensen die we hebben mogen ontmoeten en die een bijdrage hebben geleverd aan onze ontwikkeling. Sommigen door al bijna 10 jaar met ons op te trekken, anderen door dat ene gesprek op een regenachtige vrijdagmiddag. Dankbaar voor alle kansen die we gekregen hebben van klanten. En voor alle vervolgopdrachten die we sindsdien mogen doen. Dank voor het delen van onder andere jullie vragen, problemen en uitdagingen.

Bedankt partners, ex-partners en opdrachtgevers.

Dion Arends & Walter Pelgrims

← Alle blogs