Loopbaancoaching “NL leert door”

Lees hier het praktijkvoorbeeld van de loopbaancoaching met Dave Verheggen, een van onze deelnemers aan het gratis ontwikkeladvies “NL leert door”.

Dave Verheggen aan het woord:
Begin december is de loopbaanbegeleiding via “NL leert door” gestart, gesubsidieerd door de overheid. Een goed moment om eens na te denken over mijn talenten, kwaliteiten, ambities en dromen.

Na een kennismakingsgesprek met coach Anita Suijkerbuijk ben ik gestart met het programma. Een waardevol programma met persoonlijke coaching, een arbeidsmarktscan, verschillende opdrachten met bijbehorende video’s en het maken van een ontwikkelplan.

Tijdens de persoonlijke gesprekken met Anita kon ik openhartig mijn verhaal doen en werd er oprecht naar mij geluisterd. Door de goede coaching en het maken van een ontwikkelplan ben ik aan het denken gezet en kwam ik tot nieuwe inzichten en antwoorden, met als resultaat:

een loopbaanplan waar ik echt mee verder kan.

Klik hier voor meer informatie over ons programma of om je alvast aan te melden voor een volgende subsidieronde “NL leert door”?

← Alle blogs