Outplacement op een Ubuntu wijze

Ieder mens is uniek

Ieder mens is uniek. Er komen heel veel mensen tegelijk op de arbeidsmarkt. Daarom is een onderscheidend, kwalitatief solide outplacementtraject belangrijker dan ooit. Geen massale aanpak, maar een kostenbewuste groepsaanpak in combinatie met individuele begeleiding. Dat is wat het verschil maakt om duurzame oplossingen te vinden voor boventallige medewerkers.

Wij werken op basis van de Zuid Afrikaanse cultuurfilosofie Ubuntu. Vrij vertaald betekent het: Ik ben, omdat wij zijn. Ons dagelijkse handelen als 2C&More gaat uit van de overtuiging dat we als mensen verbonden zijn met elkaar en we geloven in wederkerigheid. We staan klaar met raad en daad, luisteren oprecht naar het verhaal van de deelnemers en geven hen het zetje om verder te komen. Verbinding, ondernemerschap, menselijkheid en doelgerichtheid zijn de basis om te komen tot resultaten. Onze programma’s rondom loopbaanvraagstukken zijn gericht op inzet van zowel de kracht van het individu als ook de meerwaarde van een groep. Wij zorgen voor de juiste deskundigheid en ondersteuning. Onze programma’s zien er als volgt uit:

Waarom 2C&More als outplacementpartner

Met outplacement van 2C&More begeleiden we deelnemers naar een vervolgstap die past. Door onze groepsaanpak in combinatie met individuele begeleiding, maken we voor deelnemers het verschil om samen met hen carrièrewensen te realiseren. Met onze gepassioneerde en creatieve professionals werken we planmatig aan toekomstperspectief met een uitstroomresultaat van gemiddeld 80%.

Onze consultants zijn zelf allen actief in de markt en hebben daardoor een realistische en hedendaagse aanpak.

Aan de slag met 2C&More betekent: met elkaar in gezamenlijkheid, perspectief, persoonlijke ontwikkeling, transitie gereed en succes in de volgende stap.

Door met ons samen te werken, laat je zien dat je goed werkgeverschap inhoud geeft door goede en professionele zorg voor je werknemers. Daarmee creëer je ambassadeurs van huidige en oud werknemers van je organisatie.

Naast dit alles bieden we je een onderscheidend, solide en succesvol programma aan tegen marktconforme prijzen, uitgevoerd op locaties in de buurt van je medewerkers. De programma’s kunnen in overleg op maat worden gemaakt.

2C&More biedt naast outplacement een breed palet aan oplossingen voor organisatievraagstukken. Van strategische rollen tot praktische oplossingen.

Wil je weten hoe wij dat aanpakken? Maak dan een afspraak en wij lichten het graag toe.

Bel ons op 085 – 401 10 13 of mail naar ssc@2cmore.com

← Alle blogs