Vitaliteit van de Zorg, van Vitaal belang

Hoe vitaal is uw organisatie? In de huidige tijd zijn de Zorgorganisaties van vitaal belang voor onze samenleving én wordt er momenteel een groot beroep op gedaan. In een ideale situatie is een vitale organisatie:

 • Flexibel en wendbaar, ook in een crisissituatie
 • Financieel gezond en veerkrachtig
 • Levert een waardevolle, duurzame bijdrage aan de samenleving
 • Heeft enthousiaste, betrokken en gelukkige medewerkers en cliënten

Vanuit 2C&more willen wij graag ondersteuning aan de zorg bieden. Juist nu is het van belang dat we de handen ineen slaan om de zorg te kunnen blijven optimaliseren. We beseffen dat de aandacht nu vooral naar het primaire zorgproces gaat. Het is echter ook zaak om dat op de achtergrond goed te faciliteren: niet alleen voor de zorg van vandaag, maar ook de zorg van morgen.

Cockpit voor Managementinformatie

Eén van de voorwaarden voor vitale organisaties is de vraag of u ten allen tijde beschikt over de benodigde, de juiste, betrouwbare en actuele management-informatie. Op dit gebied kunnen we u van dienst zijn.

Wij gaan concreet voor u aan de slag om binnen uw organisatie de management-informatie zo in te richten zodat u inzicht en grip hebt op bijvoorbeeld:

 • Instroom van cliënten en bijbehorende geldstromen
 • Forecast van verwachte resultaten
 • Verantwoorde besteding van budgetten
 • Rendementen van de verschillende diensten
 • Tijdige meldingen naar opdrachtgevers/budgethouders
 • Afsluiting of verlenging van zorgverlenings-beschikkingen
 • Zicht op formatieomvang en ziektepercentages

Raad & daad

De partners van 2C&More, waaronder ikzelf, kunnen vanuit een rijke ervaring uw organisatie ontlasten bij het verbeteren van de bedrijfsvoering van de zorg. Wij ondersteunen graag met dergelijke vraagstukken en in dit geval help ik u graag met het inrichten van een Management-Cockpit om vitaal en wendbaar te blijven.

Graag ga ik met u in gesprek om te zien wat ik hierin voor u kan betekenen.

← Alle blogs