Vitaliteit van Zorg op afstand

Zorgorganisaties zijn van vitaal belang voor onze samenleving én er wordt momenteel een groot beroep op gedaan. Een vitale organisatie is flexibel en wendbaar en levert zelfs waardevolle en duurzame diensten. Het is van belang dat we de handen ineen slaan om de zorg te optimaliseren. Het is zaak om dat goed te faciliteren: niet alleen voor de zorg van vandaag, maar ook de zorg van morgen. Dichtbij en op afstand.

Realisatie E-Health toepassingen voor Zorg op Afstand:

Op dit moment wordt van uw organisatie flexibiliteit en wendbaarheid gevraagd. Technologie biedt daar de nodige mogelijkheden toe, bijvoorbeeld om Zorg op Afstand te kunnen realiseren. Er zijn aantrekkelijke subsidies om dit te stimuleren.

De activiteiten waarbij wij vanuit 2C&More kunnen ondersteunen zijn:

  1. Hulp bij Subsidie-aanvragen, zowel voor Visievorming als voor Realisatie (PreSet en SET; met PreSet kan een aanbieder van zorg en/of ondersteuning een aanvraag indienen om een gedragen visie te ontwikkelen over hoe e-health bijdraagt aan bredere doelstellingen van de zorgaanbieder).
  2. Visievorming (PreSet): Ondersteuning en procesbegeleiding om van een Idee voor E−Health toepassingen tot concrete Visievorming van ‘E−Zorg op afstand’ door de zorgaanbieder te komen.
  3. Projectmanagement bij de Realisatie (SET) van de E−Health plannen en voorzieningen, inclusief coalitievorming, het gezamenlijk doorlopen van de quickscan en het samenstellen van het projectteam.
  4. Opleiden en begeleiden van zorgprofessionals, mantelzorgers en cliënten.

Raad & daad:

De partners van 2C&More kunnen vanuit een rijke ervaring uw organisatie ontlasten bij het verbeteren van de bedrijfsvoering van de zorg. Wij ondersteunen graag bij dergelijke vraagstukken. Ik help u graag met het realiseren van Zorg op Afstand.

← Alle blogs