Ondernemer! Sta jij voor pittige beslissingen over de voortgang of groei van je bedrijf?

Vanuit de Ubuntu gedachte, “ik ben omdat wij zijn”, brengt 2C&More ondernemers met elkaar in gesprek en organiseert daarom een: INSPIRATIEBIJEENKOMST VOOR MKB-ONDERNEMERS om samen nieuwe ideeën en inzichten op te doen.

DONDERDAG 1 OKTOBER 2020 | 16.00 – 19.00 UUR.

Als ondernemers onder elkaar wisselen we ervaringen uit over ondernemen in deze tijd en gaan we op zoek naar kansen voor de toekomst. Haal inspiratie uit het door ons verzorgde middagprogramma met actuele thema’s.

We sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Wat zijn onze uitdagingen als ondernemer?

Bij 2C&More geloven wij dat een andere tijd om een andere manier van bedrijfsvoeren vraagt. Vanuit de Ubuntu gedachte doe je dat niet alleen maar met elkaar. Gebruikmakend van elkaars expertise en inspiratie, zelfs over bedrijfstakken heen.

TIJDENS DEZE KOSTELOZE BIJEENKOMST KUN JE ZELF ERVAREN WAT DEZE MANIER VAN DENKEN JOU ALS ONDERNEMER KAN BRENGEN.

Onze uitdagingen kunnen verschillend zijn: “Welke nieuwe trends zijn er in de markt en welke koers moet ik varen? Hoe richt ik mijn sales en marketing hierop in? ” Zit jij met vragen op het gebied van financiën, productiviteit en betrokkenheid van medewerkers? Uiteenlopende vraagstukken waarbij de inbreng van collega-ondernemers het verschil kan maken.

Vraagstukken samen en duurzaam oppakken brengt je verder en heeft toekomst! Nieuwsgierig wat dit jou en je onderneming oplevert? Dan zien we je graag donderdag 1 oktober aanstaande bij ons in Hilvarenbeek!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvang je het definitieve programma.

← Alle blogs