Merk jij de invloed van het ervaringstijdperk?

De grenzen tussen de fysieke en de virtuele wereld vervagen. Dat is niet zonder gevolgen. Virtual reality biedt een praktische manier om kennis over te dragen. Het meeslepende karakter voorziet prima in de behoefte van een groot deel van de beroepsbevolking. Bedenk je daarbij welke kracht er uitgaat van augmented reality dan is het vanzelfsprekend dat deze technologie-gestuurde tools gebruikt worden door nieuwe toetreders tot de arbeidsmarkt.

Hoe ga je daar als bestaand bedrijf mee om? Ga je door op de ingeslagen weg of is het hoog tijd te anticiperen op de mogelijkheden van vandaag? Wat zijn voor- en nadelen en wat zijn de gevolgen voor het bedrijf? Heb jij al beeld of zou jij je een beeld willen vormen met collega-ondernemers? Laat het ons weten.

Mail naar ssc@2cmore.com of bel naar 085 – 401 10 13.

← Alle blogs